Destiny 2'de amaç, oyuncuya yalnız olmadığını hissettirmek

Hürcan Köse 19.05.2017 - 10:17
Yönetmen Luke Smith, Destiny'nin anlamını açıkladı
Dün akşam gerçekleştirilen Destiny 2 konferansı sırasında sahneye çıkan konuşmacılardan birisi Destiny 2'nin yönetmeni Luke Smith idi. Kendisi sahnede bulunduğu dakikalarda oyuncuların dilinden anlayan bir adam olduğunu kanıtladı ve Destiny'nin ifade ettiği, ikinci oyunda da fazlasıyla bulunacak olan faktörleri sıraladı.

Luke Smith'in açıklamasına göre Destiny 2, ilk oyunun temelini attığı özelliklerin üstüne ekleyerek var olan sistemi gelişterecek. Luke Smith, iki yıl boyunca oyunculardan aldıkları geri dönüşler doğrultusunda yarattıkları Destiny 2'de üç ana amaçlarının olduğunu söyledi: "Sizi içine çeken bir dünya, yapacak harika şeyler ve her zaman beraber oynayabileceğiniz başka bir kişi."

Destiny 2'de amaç, oyuncuya yalnız olmadığını hissettirmek
Zaten ilk oyunda da bulunan tüm bu faktörler ikinci oyunda daha gelişmiş ve iyileştirilmiş bir şekilde karşımıza çıkacak. Destiny 2'nin yeni, kolaylaştırılmış sistemi sayesinde Strike veya Raidler için oyuncu bulmak artık çok daha kolay. Nightfall veya Raid gibi büyük ve zor olaylar için bir saat web tarayıcınızda dolaşıp "run dilenmenize" gerek kalmayacak.

Destiny 2, 8 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One'a çıkacak. PC versiyonunun çıkış tarihi henüz kesinleşmedi.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 08:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'de amaç, oyuncuya yalnız olmadığını hissettirmek
İlginizi Çekebilir