Destiny 2'de sezon 22 ile gelen yenilik heyecan yarattı

Taylan Bal 4.08.2023 - 11:59
Destiny 2'nin Deepsight silah sistemi, işlevselliğini artırmak için güncellendi. Sezon 22'de birçok Egzotik Silah elde edilebilecek.

Destiny 2'nin Deepsight silah yapım sistemi, işlevselliğini artırmak için çeşitli güncellemeler aldı. Ek olarak son State of the Game blog gönderisine göre Bungie, çok beklenen Egzotik görev özelliği ile Sezon 22'de birçok Egzotik Silahı elde edilebilir hale getirmeyi planlıyor. 

Destiny 2 Oyuncuları sezon 22'de gelen yenilikleri heyecanla bekliyor

Egzotik görevler, Destiny 2'nin içeriğini zenginleştirmeyi ve topluluktaki mevsimsel yorgunluğu azaltarak eski etkinliklerin tekrar oynanabilirliğini artırmayı hedefleyen Bungie'nin amacına uygun bir şekilde tasarlandı.

Destiny 2'nin Egzotik görevleri, geliştiricilerin karmaşık anlatımları zorlu savaş sahneleri ve uygun ödüllerle birleştirebildiği benzersiz bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Bu durum, oyuncuları Destiny evreninin birçok mekanına ve yan hikayesine götürecek.

Destiny 2 Oyuncuları sezon 22'de gelen yenilikleri heyecanla bekliyor

Başlangıçta, The Whisper ve Zero Hour keşfedilecek sırlar olarak tanıtıldı. Daha sonra, The Other Side, Harbinger ve Pressage gibi görevler doğrudan mevcut mevsimsel hikayeye bağlı olarak sunuldu. Bu isteğe bağlı etkinlikler özel Egzotik silahlar sunuyor. Ayrıca bazıları Destiny 2'nin silah dengeleme felsefesini de şekillendirdi.

Destiny 2 topluluğundan gelen tepkilere karşı, Bungie geçmişteki bir blog gönderisinde hatasını kabul etti ve geliştirilmiş özellikler ve düzenlemelerle Egzotik görevleri geri getirme sözü verdi. Son State of the Game blog gönderisinde, stüdyo yakında gelecek olan Sezon 22 ile söz verilen Egzotik görev rotasyonunu onayladı ve ayrıca görev özel Egzotik silahların Deepsight yapım sistemi ile elde edilebilir olacağını da açıkladı.

Silah yapımı sınırlamaları hakkında da bilgi verildi

Gönderide, yapılan silah yapımı sınırlamaları hakkında da bilgi verildi. Neyse ki, 27 Temmuz'daki önceki haftalık blog gönderisi, Destiny 2'nin Egzotik silahlarından Dead Man's Tale'in standart Deepsight silah yapım gereksinimlerini takip edeceğini belirtmişti. 

Oyuncular, Deepsight ilerlemesinde şanssızlık yaşamaları durumunda olası iyi perk kombinasyonları için ek bir yol sunan, DMT'nin her tamamlama ile ön ayarlı kopyalarını da elde edecekler. Bungie, her Egzotik Silah için farklı ödül kaynakları sunmazsa, Dead Messenger ve Revision Zero'nun da yapılabilir Deepsight desenlere sahip olacağını düşünebiliriz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 10:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'de sezon 22 ile gelen yenilik heyecan yarattı
İlginizi Çekebilir