Destiny 2 Eylül genişleme paketi önümüzdeki hafta tanıtılacak

Ahmet Özçilingir 1.06.2018 - 12:26
Eylül'e daha vardı oysa

Eylül ayı Destiny 2 için oldukça önemli bir ay. Eylül ayında Destiny 2, ikinci yılına girecek. Eylül ayında gelecek yeni içerik genişleme paketiyle birlikte, oyuna yeni ekipmanların, kişiselleştirmelerin, yeni oyun modlarının, silah slotlarına gelecek değişiklikler gibi pek çok yeni içeriğin ve geliştirmenin gelmesi bekleniyor.

Destiny 2'nin eylül ayı genişleme içeriği önümüzdeki hafta tanıtılacak

Destiny 2 genişlemeye devam edecekmiş görünüyor. Eylül ayında çıkışının ikinci yılına girecek olan oyuna gelecek genişleme paketinin önümüzdeki hafta tanıtılması bekleniyor. Bungie Destiny 2'ye gelecek olan yeni genişleme paketinin tanıtımını bir canlı yayın etkinliği ile yapacak. Bungie tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni Eylül genişleme paketiyle Guardianların yaşam tarzlarıyla ve hobileriyle ilgili çok büyük fikirlerimiz var diyerek oyuncularda merak uyanmasına sebep oldu. Yapılacak canlı yayında, Destiny 2'nin yönetmeni Steve Cotton ve Project lideri Scott Taylor'da yer alacak. Gelecek içerik güncellemeleri ve genişleme paketleri ile yeni bilgilerin paylaşılacağı yayın Bungie'nin Twich, janalı üzerinden 5 haziranda yapılacak.  Canlı yayın bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
lvrantum
lvrantum 2.06.2018 04:45
oyun çok iyi atmosfer pvp pve almayanlar kesinlikle alsın
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.06.2018 12:48
Birbirinin aynı olan ek paketler, amaçsız içi boş görevler, ilk oyunla aynı ikinci oyun... Loot sistemi rezalet. Halen daha buna para verip oynayanlar var!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'nin Eylül genişleme paketi önümüzdeki hafta tanıtılacak
İlginizi Çekebilir