Destiny 2'nin yayınlanan yeni videosu bize Ghaul'u tanıtıyor

Hakan Hervenik 29.08.2017 - 13:10
Destiny 2'nin kötü adamı Ghaul ile tanışın.
Bungie ve Activision, özellikle son bir haftadır bizi Destiny 2 videolarına boğdu. Geçtiğimiz günlerde oyunda bulunacak olan dört ikonik iyi karakterini kendilerine özel videolar ile tanıtmıştı. Şimdi de oyunun temel kötü adamı Ghaul ile tanışıyoruz. Ghaul'a özel olarak hazırlanan video, "Meet Ghaul" başlığı ile Destiny'nin resmi YouTube kanalında paylaşıldı.

"Commander, destroyer ve megolomaiac" olarak tanıtılan Ghaul, bakaım hikayede başımıza ne gibi işler açacak? Geçtiğimiz ay konsol betasını gerçekleştiren Destiny 2, 29 Ağustos'da PC betasını yapmaya hazırlanıyor. Blizzard'ait olan Battle.net launcher'ı kullanacak olan Destiny 2, PC oyuncuları tarafından merakla bekleniyor. Oyunun konsol betasından daha çok içerik içereceği söylenen PC betası için ayrıca kontrolleri gösteren bir ekran görüntüsü de Bungie tarafından yayınlanmıştı.

Destiny 2'nin yayınlanan yeni videosu bize Ghaul'u tanıtıyor
Destiny 2,  5 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One kullanıcıları için çıkışını yapacak. PC kullanıcıları ise 24 Ekim'de oyuna sahip olacaklar. Oyunu ön sipariş yapmış olan oyuncular, Coldhearth Exotic Trace Rifle ve Kill-Tracker Ghost sahibi olacaklar.

Yayınlanan "Meet Ghaul" videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 19:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny 2'nin yayınlanan yeni videosu bize Ghaul'u tanıtıyor
İlginizi Çekebilir