Destiny filmi veya dizisi gelebilir

Murathan Özlü 3.02.2022 - 18:16
Sony'nin Bungie'yi satın almasının ardından Destiny filmi veya dizisi gelebilir. Sony, Bungie'nin oyunlarını sinema dünyasına aktarmayı planlıyor.

Destiny filmi veya dizisi ileriki dönemde duyurulabilir. Sony'nin Bungie'yi satın almasının ardından gözler, Sony'nin Destiny markası için neler planladığına çevrilmişti.  Çoğu oyuncu, Sony'nin Bungie oyunlarını Playstation'a özel yayınlamasını beklerken Bungie durumun böyle olmadığını ifade etmişti. Sony'nin Destiny'yi film veya dizi sektörüne katmayı planladığı görülüyor.

Destiny filmi yapılabilir

Sony yöneticisi Hiroki Totoki Bungie'nin oyunlarını filme çevirme fikri hakkında konuşmuş:

" Amacımız yalnızca oyun alanında değil, markaları farklı platformlara uyarlamak. Bir oyun markasının filme uyarlanması buna örnek. Bungie, Destiny'yi çoklu platformlarda besleyerek sürdürmek istiyor ve Sony (Sony Pictures ve Sony Music) olarak kendilerine her türlü konuda yardım etmeye hazırız."

Destiny filmi

Bungie'nin, oyunları için büyük planları olduğu ve Destiny'yi öncelik sırasında en başa koyduğu görülüyor. Sony'nin önceliği oyunların film adaptasyonları olsa da Destiny hayranları bir dizinin daha uygun olabileceğini ifade ediyorlar. 

Riot Games'in League of Legends'i farklı medya platformlarına ( müzik, TV, moda, Netflix) oldukça başarılı bir şekilde adapte etmesiinn ardından Sony ve Bungie'nin ağzının sulandığı açık. Uncharted filmi için hazırlanan Sony'nin Destiny için neler planladığnı önümüzdeki dönem gösterecek.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.02.2022 12:45
Veya kamu spotu gelsin çok ocaklar söndürdü bu oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.02.2022 10:02
Oyunundan daha çok tutar filmi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Destiny filmi veya dizisi gelebilir
İlginizi Çekebilir