DICE: Battlefield 3 daha iyi bir oyun

Murat Halilbeyoğlu 11.04.2011 - 11:23
DICE'ın klasik seriye olan güveni sonsuz
DICE'ın kıdemli yapımcılarından Patrick Bach yaklaşmakta olan BF3/MW3 çekişmesi için ortalığı iyice kızıştırdı. Konu hakkında yapılan bir röportajda açıklama yapan Bach doğal olara genel anlamda kendi oyunlarının daha iyi olduğunu vurguladı.

"Eğer gerçekten harika bir şey yaratmak istiyorsanız bir başkasını kopyalayamazsınız. Biz farklı bir oyun yapmak istiyoruz, zaten var olan oyuna benzer bir şey değil. En iyi Battlefield'ı yapacağımızı söylediğimde bu konuda dürüsttüm."

"Teorik olarak FPS alanında büyük bir pazar ve hedef kitle var ve bence bizim daha iyi bir oyunumuz var."

Battlefield 3'ün kasım ayında yeni COD oyunu ile birlikte çıkmasının yanında oyuna sonuna kadar güvenen Bach, oyundaki yeni araçların çok başarılı olacağına inanıyor.

DICE: Battlefield 3 daha iyi bir oyun
"Eğer mükemmel bir oyun yapacaksanız bunun anlaşılması için bir iki nesil geçmesi gerekiyor. Bad Company 2 ile iyi bir skor yakaladık ve eğer o yılın inceleme ve okuyucu puanlarına bakarsanız 2010'un en iyi oyunu."

Her ne kadar Bad Company 2'nin Black Ops'tan daha beğenildiği inkar edilmeyecek olsa da Infinity Ward'ın bu sene geri dönüş yapması işleri biraz daha ilginç bir hale sokacağı kesin.

Bir sonraki Battlefield'ın nasıl olacağına dair bir soruya Bach doğrudan bir cevap verdi ve "Gelecekte oyuncuların hala oynamak istedikleri bir oyun yapmaya çalışıyoruz" dedi.
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 23:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
DICE: Battlefield 3 daha iyi bir oyun
İlginizi Çekebilir