DiRT 3 raflardaki yerini alıyor!

Merlinin Kazanı 25.05.2011 - 08:52
DiRT 3, perakende mağazalara doğru yolcuğuna başladı
Codemasters® bugün DiRT® 3™’ü dünyanın dört bir yanındaki mağazalara dağıtmaya başladı. 2009’un milyonlar satan oyununun merakla beklenen devamı olan DiRT 3 bugüne kadar Codemasters stüdyolarından çıkan en büyük ve en yoğun içerikli oyun olmaya aday. DiRT 3 bugünden itibaren Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve PC Games for Windows® LIVE için piyasada olacak.

DiRT 3 raflardaki yerini alıyor!
DiRT 3 serinin diğer oyunlarına göre daha fazla araba, daha fazla mekan, daha fazla rota ve daha fazla etkinlik içeriyor. 2009’un hit oyununun neredeyse iki katı parkura sahip olan DiRT 3’te oyuncular Avrupa, Afrika ve Amerika’nın zorlu hava koşullarında off-road yarışlarında yarışan elit bir profesyonel sürücünün kariyerini canlandıracak ve yeni Gymkhana gösterilerinde arabalarının kontrol sınırlarını zorlayacaklar.

DiRT 3’ün konsollar için kapsamlı online özellikleri, oyun kutularında bulunan VIP Şifresi sayesinde açılacak. Bu tek kullanımlık şifre ile çokluoyuncu modlarına erişecek, videolarını doğrudan YouTube’a yükleyebilecek ve oyunda kullanabileceğiniz beş ekstra arabaya da sahip olacaksınız.

DiRT 3 raflardaki yerini alıyor!
Codemasters’ın oyunun çıkışını kutlamak için yayınladığı ve “Yarışçılık Dünyası” ismini verdiği yeni fragmanı aşağıdaki adresten izleyebilirsiniz;

Otantik off-road yarışlarının çıtasını bir kez daha yükseltmek üzere yola çıkan DiRT 3, bugünden itibaren Xbox 360®, PLAYSTATION®3 ve PC için piyasada.

-Basın Bülteni
Yorumlar 10
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
DiRT 3 raflardaki yerini alıyor!
İlginizi Çekebilir