DiRT 3'ün multiplayer'ı hiç bir oyunda yok

Murat Halilbeyoğlu 9.04.2011 - 14:57
Bu multiplayer oyunlarını yarış oyunlarında göremezsiniz.
Tüm dünyada 24 Mayıs'ta çıkacak olan ünlü yarış oyunu DiRT 3'ün multiplayer modları detaylandı.

Buna göre oyunun multiplayer modları normal bir yarış oyunundan bekleyeceğinizden biraz farklı gibi.

Bu yarış oyunun bazı bölümlerinde yapımcı firma Codemasters'ın deyimiyle "party mode" adında bir mod bulunacakmış. Bu modda multiplayer için üç mini oyun olacak.

Bu oyunlardan bir tanesi Invasion yani istila. Invasion'da yapmanız gereken şey etraftaki robot resimlerini ezerken gökdelen resimlerine dokunmamak olacak.

DiRT 3'ün multiplayer'ı hiç bir oyunda yok
Bir diğeri ise Outbreak yani salgın. Bu oyunda ise araçlardan bir tanesi kendisinin yeşile dönmesini sağlayan bir hastalığa kapılmış durumda. Bu hastalığa sahip araç diğer araçlara dokunarak hastalığı onlara da bulaştırabiliyor. Oyundaki amaç hastalığı kapmamış son araç olmak.

Son olarak üçüncü oyunun adı Transporter mod, ama hemen aklınıza Jason Statham gelmesin çünkü oyunun o filmle alakası yok. Transporter esasen bir nevi Capture the Flag tarzı bir oyun, ancak aradaki tek fark koca haritada bayrakların spawn noktaları rastgele olacak.

PC, Xbox 360 ve Playstation 3 için çıkacak olan DiRT 3'ün bu üç mini oyunu klasik yarış oyunlarındakilere benzemeyebilir ama kulağa eğlenceli geldiği kesin. 
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 03:30
Kalan Karakter: 300 Gönder
DiRT 3'ün multiplayer'ı hiç bir oyunda yok
İlginizi Çekebilir