Disney+ yeni Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda duyuruldu

Ersin Kılıç 9.06.2022 - 16:39
14 Haziran'da yayın hayatına başlayacak olan ve Kaçış dizisi ile ülkemizden projelere de başlayan Disney+ Yeni Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda'yı duyurdu

Disney+ servisi bildiğiniz gibi 14 Haziran tarihi itibari ile ülkemizde de yayın hayatına başlıyor. Firma daha önce Kaçış dizisi ile ülkemizde imza attığı ilk projeyi açıklamıştı. Disney+ yeni Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda duyuruldu. Özellikle önümüzdeki yıl yayınlanması beklenen Atatürk dizisi ile dikkatleri üzerine çeken platform anlaşılan bu tarz yapımlar ile farklı izleyici profillerine de ulaşmayı hedefliyor. Disney tarafından dizi hakkında yapılan açıklamalar şu şekilde;

Disney+ yeni Türk dizisi Dünyayla Benim Aramda duyuruldu

Disney+ yeni Türk dizisi duyuruldu

The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+ için heyecanlı bekleyiş sürerken platform, yeni yerli orijinal dizisini açıkladı: ‘Dünyayla Benim Aramda’. Yapımını MF Yapım’ın üstlendiği, Pınar Bulut’un kaleminin Hülya Gezer’in rejisiyle buluştuğu Disney+’ın, geçtiğimiz haftalarda çekimleri başlayan ikinci yerli orijinal dizisi ‘Dünyayla Benim Aramda’nın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Heyecanla beklenen projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu  ve  Zerrin Tekindor bir araya geliyor.

Disney+ yeni Türk dizisi duyuruldu

İzleyenlerin kendi hayatlarından birçok duyguyu bulacağı ‘Dünyayla Benim Aramda’, içindeki boşluğu aşkla doldurmaya çalışan bir kadının, zaman geçtikçe yabancılaşmaya başladığı sevgilisine, ilişkilerini ayakta tutmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve ardından yaşananları anlatıyor. Seyircinin, ilişkilerin insanlar üzerindeki etkilerine ve ilişkiler üzerinden yaşadıkları büyük içsel değişimlere tanıklık edeceği dizi, yakında Disney+’ta yerini alacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.06.2022 07:56
Ya bu ne ya, Disney+ da ne işi var böyle aşk dizilerinin? Yav arkadaş bizim yapımcıların kafası hiç farklı şeylere çalışmaz mı? Her girdiğimiz platforma şu rezil aşk dizlerini sokuyoruz. MF yapım dizilerinin tamamı zaten kore uyarlaması, Türk dizisi bile denemez ayrıca.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Disney+ yeni Türk dizisi duyuruldu
İlginizi Çekebilir