Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminden yeni fragman

Ersin Kılıç 6.04.2022 - 18:15
Çoklu evrenler arasında soluksuz bir macera sunacak olan Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminin yeni fragmanı yayınlandı.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness ya da Türkçe adı ile Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminden yeni bir fragman daha geldi. Marvel Sinematik Evreni'nin bu yıl çıkacak en önemli filmlerinden biri olan filmin bu fragmanında yepyeni sahnelere yer verildiğini görüyoruz. Aksiyon dolu sahnelerin yanı sıra fragmanda kullanılan müzik seçimi de dikkat çekiyor.

UYARI: Fragman ve haber detayları Spider-Man: No Way Home ve What If izlemeyenler için SPOILER olabilir

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında fragmanı yayınlandı

Everly Brothers grubunun "All I Have To Do Is Dream" isimli parçasının kullanıldığı bu fragmanda daha önce gördüğümüz bazı sahnelerin yanı sıra bazı yeni ve önemli sahnelere yer verildiğini de görüyoruz. Spider-Man: No Way Home filmi ile kapıları aralanan Çoklu Evrenler hikayesini çok daha yoğun bir şekilde işleneceği filmde ana karakterlerimizin farklı varyantları da olaya dahil olacak.  Yeni gerçeklikler ile yüzleşmek zorunda kalan Strange, bir yandan da Mordo ve Supreme Strange ile karşılaşmak zorunda kalacak.

Sam Raimi tarafından yönetilen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminde Marvel Sinematik Evreni'nin en karanlık hikayelerinden birisinin anlatılması planlanıyor. Benedict Cumberbatch'i bir kez daha Stephen Strange rolü ile izleyeceğimiz filmde Wong karakterini canlandıran Benedict Wong, Karl Mordo karakterini canlandıran Chiwetel Ejiofor ve Wanda karakterine hayat veren Elizabeth Olsen gibi isimler de yer alacak.  Merakla beklenen Doctor Strange in the Multiverse of Madness filminin 6 Mayıs 2022'de gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminden yeni fragman

Doctor Strange in the Multiverse of Madness hakkında;

“Artık Iron Man ve Kaptan Amerika, Avengers: Endgame'de gerçekleşen şiddetli bir savaşın ardından ayrıldığına göre, eski dahi cerrah ve hepsinin en güçlü sihirbazı olan Doctor Strange'in Yenilmezler'de merkezi bir figür olarak aktif bir rol oynaması bekleniyor. Ancak, en tehlikelisi olarak kabul edilen yasak bir büyüyle sihrini istediği gibi zaman ve uzayı manipüle etmek için kullanması, 'Multiverse' adı verilen gizemli bir çılgınlığın kapısını aralamıştır. Strange, her şeyin değiştiği bir dünyayı yeniden kurmak için müttefiki ve Yüce Büyücü olan Wong (Benedict Wong) ve Yenilmezler'in en güçlü üyelerinden Scarlet Witch, yani Wanda'dan (Elizabeth Olsen) yardım ister. Ancak insanlığın ve tüm evrenin üzerinde, artık yalnızca onların gücüyle yapılamayacak korkunç bir tehdit belirmektedir. Daha da şaşırtıcısı, evrendeki en büyük tehdit tıpkı Doctor Strange'e benziyor…

“Benzersiz bir dünya görüşünü ifade eden yönetmen Sam Raimi, zaman ve mekânı aşan ezici bir ölçek ve benzeri görülmemiş bir görsel deneyim ile tüm dünyayı büyüleyecek!”

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında filminden yeni fragman
İlginizi Çekebilir