Don't Make Love Steam üzerinde ücretsiz oldu

Alparslan Gürlek 19.10.2020 - 10:37
Bu yılın başlarında vefat eden geliştiricinin anısına Don't Make Love Steam üzerinde oynaması ücretsiz oldu. Işıklar içinde uyu Dario...

İlginç ve deneysel yapısıyla öne çıkan Don't Make Love Steam üzerinde ücretsiz oldu. Bir peygamberdevesi olarak diyaloglar üzerinden ilerleyen ve "ilişkiye girmekten kaçındığınız" yapısıyla gerçekten farklı ve tatlı görünen bir oyun. Dilerseniz hemen şimdi kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunun diyalog kısımları alışık olmadığımız bir yönüyle dikkat çekiyor.

Geliştiricinin anısına... Don't Make Love Steam platformunda ücretsiz

Temel yapısı diyalog bloklarından oluşan görsel roman tadındaki oyunun en ilginç yanı belki de bu diyaloglar. Öyle ki size seçenek sunmuyor, direkt yazmanız için bir metin kutusu oluşturuyor. Karşınızdaki yapay zeka da sizin yazdıklarınıza göre size cevap veriyor. Temel amaç şu; sakın aşka kapılıp partnerinle birlikte olma! Çünkü erkek peygamberdeveleri çiftleşmeden sonra genelde dişileri tarafından kafaları koparılmak suretiyle öldürülüyor. Doğanın bu oldukça ilginç yönünü oyuna uyarlamaları çok ilgimi çekti diyebilirim.

Şunu da belirtelim, yüksek ihtimalle yalnızca İngilizce dilini anlayıp yorumlayabilen bir yapay zeka ile karşınızdayız. Oyunun kendisinin de İngilizce dilinden başka desteklediği bir dil yok. Bu nedenle her şeyden önce İngilizce bilginizin iyi olması gerekiyor. Değilse de bir yandan çeviri hizmetlerini kullanarak oynayabilirsiniz tabi. Maggese tarafından geliştirilmiş ve yayınlanıyor. Geliştiricinin aynı zamanda web sayfasında birçok bu tarz oyun bulabilirsiniz.

Don't Make Love Steam üzerinde ücretsiz oldu

Oyunun ücretsiz olmasının arkasında ne yazık ki üzücü bir sebep var. Bu yılın başlarında ölen İtalyan bir bağımsız sanat ve oyun savunucusu olan aynı zamanda oyunun ana geliştirici Dario D'Ambra'nın anısına ücretsiz dağıtıyorlar. İşbirliği yapanlar ve arkadaşları Steam sayfasında "In Memoriam" duyurusunu yayınladılar. -Işıklar içinde uyu Dario- Duyuruda şu ifadeler yer alıyor:

"Bu oyun, kişisel deneyimleri, düşünceleri ve duyguları iletme ihtiyacı dışında harika bir insan tarafından geliştirilmiştir. Sadece bir ilişki problemini değil, aynı zamanda hayatımızda bir dönüm noktasıyla karşılaştığımızda her birimizin karşılaştığı zorlukları tasvir etmesi amaçlanmıştır. Dario’nun hayali gerçekten de bunu yansıtabilecek bir oyun yaratmaktı. Sadece kısa ve eğlenceli bir dikkat dağıtıcı değil, küçük ve samimi bir yaşam deneyimi olabilecek bir şey ve bunu yapmak için kendi ruhunu oyuna kattı.

Onu hatırlamak ve herkesin güzel ruhunu görmesine izin vermek için, bugünden itibaren Don Don't Make Love'ı indirmek ücretsizdir.

Bizi destekleyen, eleştiren ve bizi daha iyi yapan hepinize teşekkürler. Duygularını bizimle paylaşan herkese teşekkürler. Bu oyun hepiniz için Dario tarafından yapıldı. Deneyimleyin. Yaşayın."

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 21:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 10:58
Tanrı rahmet eylesin...
MK Okuru
MK Okuru 20.10.2020 15:48
Allah rahmt eylesin...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.10.2020 14:50
Çok orjinal ve güzel bir iş ortaya çıkarmış Umarım herkes buralardan ayırıldıktan sonra arkalarında böyle güzel işler bırakarak birilerine ilham verebilir. Huzur içinde yatın Bay Dario D'Ambra ...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Don't Make Love Steam üzerinde ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir