Doom Eternal The Ancient Gods Bölüm 2 bugün çıkıyor

Ersin Kılıç 18.03.2021 - 11:24
Yeni görevlerin yanı sıra hikeyeyi ilerletecek olan Doom Eternal The Ancient Gods Bölüm 2, bugün tüm platformlar için çıkıyor.

Doom Eternal The Ancient Gods Bölüm 2 bugün, yani 18 Mart tarihi itibari ile tüm platformlarda çıkıyor. Geçtiğimiz yılın en başarılı aksiyon oyunu olan Doom Eternal hikayesi Ancient Gods Bölüm 1 ile devam etmiş ve bizi hikayenin bilinmeyenlerine sürüklemişti. İşte bu yeni ek paket bu hikayeyi devam ettirdiği gibi oyuna birçok yeni görev de ekliyor. Konuyla ilgili yapılan açıklama ve detaylar şu şekilde;

Doom Eternal The Ancient Gods Bölüm 2 fragmanı yayınlandı

DOOM Eternal'ın ikinci hikâye genişletmesi olan The Ancient Gods 2. Bölüm, DOOM Slayer'ın hikâyesini destansı bir şekilde sonlandırmak için 18 Mart'ta PC, Xbox One, PlayStation 4 ve Stadia'ya geliyor. Slayer'ın DOOM'da (2016) cehennemi alt etmek için çıktığı yolculuğunun devasa sonuçlar doğuracak sonlanışına kendi gözlerinizle şahit olun.

Tanrıları inkâr ettiniz ve kadim bir kötülüğü uyandırdınız. Şimdi dört bir yana dağılmış Sentinel ordularını bir araya getirin, cehennemin son kalesini kuşatın, surları aşın ve Karanlık Lord'la yüzleşin. Evrenin ruhunu kurtarmak sizin elinizde.

Yeni Dünyalar

Yepyeni konumlarda cehennem ordularıyla yüzleşin. Antik Sentinel harabeleri ve World Spear'ın kozmik mucizelerinden, içinde gizemli bir geçidin saklandığı tanınmaz haldeki devasa bir Dünya şehrine ve Karanlık Lord'un yüksek kulelerle korunan çok gelişmiş bir teknolojiye sahip olan son kalesine kadar çeşitli mekânları keşfedin. 

Yeni Görevler

Güçlü Armored Baron, korkusuz Stone Imp, zehirli Cursed Prowler ve öldüğü zaman yakınındaki diğer iblislere güç veren yeni zombi Screecher gibi daha önce hiç görmediğiniz iblislerle savaşmaya hazır olun. The Ancient Gods 2. Bölüm, DOOM Eternal Deluxe Edition ve DOOM Eternal Birinci Yıl Bileti'nin bir parçasıdır. Tek başına da satın alınabilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2021 10:29
Hikaye odakli doom 3 remastered yapin yeni nesile başlarim böyle oyuna serious sam gibi . Oda bayiyo durmadan ateş et , ben bi trailer izlerim oynaniş ağir aksiyon gerilim catişma içindemi alirim yoksa 1 liram nasip olmadi olmazda . Metro gibi oyun yapin
MK Okuru
MK Okuru 20.03.2021 19:38
Yanılıyorsun. Oyun hakkında ön yargılısın şu ana kadar yapılmış en kaliteli ve en dolu içerikli doom oyunu. Bence yılın oyunu olmalıydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.03.2021 22:05
Nasıl ya OHA!
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom Eternal The Ancient Gods Bölüm 2 bugün çıkıyor
İlginizi Çekebilir