Doom kitabı PlayStore'da e kitap olarak yerini almış durumda.

Furkan Güler 9.01.2018 - 10:10
Kitabın fiziksel kopyasına ulaşamayan oyuncular için güzel bir fırsat.

Doom kitabının yazarı olan Mahmut Saral, kitabının fiziksel baskıya geçmesinden sonra şimdi de kitabı PlayStore üzerinden yayınladı. Türkiye'de ilk defa bir video oyunu adına hazırlanan kitap olan Doom kitabının ücretsiz örneğini ve e - kitap halini 3 TL'ye satın alabilirsiniz. Doom için güzel bir rehber olarak kullanabileceğiniz kitapta Doom hakkında onlarca bilgiye rastlayabilirsiniz. Eğer video oyunları koleksiyon olarak biriktirmek istiyorsanız bu kitabı kaçırmamanızı öneririm.

Doom kitabı bu sefer de e - kitap olarak satılıyor

Kitabın açıklaması ise şöyle,

Tüm zamanların en önemli oyun serilerinden ve FPS türünün babası olarak kabul edilen Doom serisinin şimdiye dek hazırlanmış en detaylı, rehber niteliğindeki kitabı. Kitapta, ilk oyundan bu yana tüm üyelerin geliştirilme aşamaları, senaryo detayları, yapım bilgileri ve çok daha fazlasına yer veriliyor. Doom serisiyle ilgili merak ettiğiniz hemen her sorunun cevabını bu kitapta bulabilirsiniz.

Doom Kitabı, AMD Türkiye'nin katkıları ile hazırlandı ve Sokak Kitapları Yayınları'yla yapılan işbirliği neticesinde fiziksel kitap olarak " basıldı. Şimdi de ilk kez dijital ortama adım atıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Doom kitabı PlayStore'da yerini aldı
İlginizi Çekebilir