Dota 2'nin kart oyunu Artifact duyuruldu

Furkan Güler 9.08.2017 - 09:43
Herkes Valve'dan Half-Life 3 beklerken, firma yeni bir kart oyunu ile oyuncuların karşısına çıkacak.
Dünyanın en çok oynanan ikinci MOBA oyunu DOTA 2'nin uluslararası e-spor turnuvası tüm heyecanıyla devam ediyor. The International 7 turnuvası kapsamında takımlar kıyasıya mücadele ederken, turnuva esnasında DOTA 2'nin kart oyunu Atifact duyuruldu.

Maçların sunucusu Sean "Day9" Plott tarafından duyurulan oyun, söylenenlere göre bina yapımı, creepler, ve koridor mekaniklerini içerecek. Oyuna ait kısa bir fragman da yayınlayan Valve, şimdilik oyunun nasıl göründüğünü paylaşmadı. Oynanış olarak klasik kart oyunlarının mekaniklerini de temel alacağı söylenen Arifact'ı muhtemelen turnuvanın finalinde tekrar göreceğiz.


Blizzard'ın başlattığı kart oyunu furyasına katılan Valve, bakalım daha çok genel kitleye hitap eden kart oyunları arasında Artifact'ı nasıl tanıtacak? Heartstone'un teknik anlamda sahip olduğu az maliyet ve yüksek gelir grafiği tüm firmaların ağzını sulandırıyor. Günümüzde oyun geliştirmenin oldukça maliyetli olduğunu varsayarsak, firmaların neden bu tarz projelere giriştiğine anlam verebiliriz.

Bakalım Artifact, oyunculara Heartstone'un aksine ne gibi yeni mekanikler sergileyecek. CD Projekt ve Bethesda'nın ortaya koydukları kart oyunları, gösterilen ilgi anlamında Heartstone'un oldukça altında kalmıştı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 20:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2017 19:44
umarım blizzard gibi pay to win olmaz yani.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dota 2'nin kart oyunu Artifact duyuruldu
İlginizi Çekebilir