Dragon Age oyunu için yeni bir konsept çizim yayınlandı

Ersin Kılıç 3.07.2021 - 16:23
Oyunun yapımcılarından Christian Dailey, yeni Dragon Age oyunu için sosyal medya hesabından bir konsept çizim daha paylaştı.

Yeni Dragon Age oyunu için heyecanlı bekleyiş sürse de oyun ile ilgili yeni gelişmeler için daha uzun bir süre beklememiz gerekecek. Geçtiğimiz yıl teknik demolar ile birlikte duyurulmasına karşın hakkında çok fazla bilgi sahibi olamadığımız yeni Dragon Age oyununun EA Play etkinliğinde olmayacağı açıklanmıştı. Bioware yaptığı açıklama ile birlikte hem Dragon Age hem de yeni Mass Effect oyunları için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu açıklamıştı. Bu haberin hemen ardından ise oyunun ana yapımcılarından biri olan Shristian Dailey'den bir açıklama geldi.

Yeni Dragon Age oyunu için konsept tasarım yayınlandı

Oyunun yapımcı koltuğuna oturan isimlerden biri olan Christian Dailey, daha önce yaptığı gibi kendi sosyal medya hesabı üzerinden bir konsept çizim daha paylaştı. Bu görsele baktığımızda saldırı altında olan bir şehir, yere doğru süzülen karakterler ve tabi ki ön planda yer alan bir karakter dikkat çekiyor. şapkası ve duruşu ile bana Hunter sınıfında bir karaktermiş gibi geldi. Yeni oyunda görselde olduğu gibi açık dünya dinamiklerinin yanı sıra büyük yerleşim bölgelerine de yer verilmesi bekleniyor. 

Dragon Age oyunu için yeni bir konsept çizim yayınlandı

Görsel ile birlikte Dailey yaptığı açıklamada EA Play'de bir şey gösteremeyecekleri için üzgün olduğunu dile getirmiş ve oyun ile ilgili daha fazla detay paylaşmak için sabırsızlandıklarını belirtmiş.

Dragon Age serisinin bu yeni oyununda da daha önceki yapımlarda gördüğümüz Darkspawn tehditi ile karşı karşıya kalacağız. Seriye yeni bir başlangıç yapacağı da belirtilen oyunhem grafiksel olarak hem de tema anlamında Dragon Age serisinin diğer oyunlarına göre çok daha farklı bir yapıya sahip olacak. Resmi çıkış tarihi verilmese de 2022 yılında rafları süslemesi beklenen oyunun ilk oynanış videosunu da büyük bir merakla bekliyoruz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 15:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.07.2021 18:22
Origins daki Middle Earth havası yerine daha gothic bir hal almaya başlad bu seri. ilk oyundan sonra ne 2 nede Inquisition tatmin etti beni.
MK Okuru
MK Okuru 5.07.2021 15:44
ilk oyun gerçekten çok güzeldi ama : )
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 5.07.2021 00:40
Oyun galiba duyurulalı 2 yada 3 sene oldu.aynen TES 6 gibi hiç bir şekilde bence yapımına başlanılması.sadece konsept resimler var.daha neyin ne olacağına tam karar verilmedi galiba.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon Age oyunu için yeni bir konsept çizim yayınlandı
İlginizi Çekebilir