Dragon's Dogma animesi için ilk fragman yayınlandı

Alparslan Gürlek 25.08.2020 - 12:29
Sevilen RYO oyun serisi Dragon's Dogma için yeni bir anime duyuruldu. Ethan'ın intikam hikayesine katılıp, ejderha avlamaya hazır mısınız?

Capcom'un sevilen RYO serisi Dragon's Dogma için yapılan animenin fragmanı yayınlandı. Müzikleri ve çizgi dizinin kendisi heyecan verici gözüküyor. Ayrıca hikayesi serinin oyunlarından bağımsız ancak bizi sürükleyip götürecek gibi görünüyor.

Dragon's Dogma animesi çok güzel görünüyor

Dragon's Dogma anime haberinin seriye gelecek herhangi bir devam oyunu haberinin önüne geçmesi üzücü olsa da, sevilen RYO serisi için bir Netflix animesi görmek güzel. Hiçbir yerde anime sıfatını taşımasa da, alt taraftan izleyebileceğiniz fragmana göre söyleyebiliriz ki, şüpheye yer bırakmayan bir anime. Hikayesi ve görüntüsü anlamında da çok kaliteli duruyor.

Şunu söylemek gerekiyor ki, hikayesinin 2012'de çıkan sevilen Dragon' Dogma oyunu ile hiçbir ilgisi yok. Ancak yine de tanıdık yüzler görmeniz mümkün. Fragmanda 2:01'deki Cyclops, 1:57'deki Hydra gibi hemen tanınabilen yüzler görebiliyoruz. Anime serisinde tehlikeli bir canavarın adım adım tırmanışını göreceğiz gibi görünüyor. Baş kahramanımız ise bütün ihtişamı ile Ethan. Öyle görünüyor ki hırs dolu bir intikam hikayesi ile karşı karşıya kalacağız. Evini yurdunu ve ailesini kaybetmiş Ethan'ın bir Ejderha'ya karşı olan intikam mücadelesinin içine düşmeye hazır mısınız?

Dragon's Dogma, 17 Eylül 2020 tarihinde Netflix'te yayınlanacak. Hikaye ayrıntıları söz konusu olduğunda ise duruma fragmanın YouTube açıklaması netlik getiriyor. "Ethan, evini bir ejderhaya kaptırdıktan sonra, onu ilk ve son kez avlamaya koyuldu. Yanında, onun hayatını korumaya hizmet eden bir piyon belirdi. Ama Ethan'ı bekleyen tehlikeler, onların hayallerinin ötesinde, çünkü bir canavarla dövüştüğün zaman... sen de bir canavar olabilirsin."

Dragon's Dogma animesi için ilk fragman yayınlandı

Sevilen RYO serilerine gelen anime ve çizgi dizi tadındaki prodüksiyonlar oyun sektörünün ne kadar hızlı dallanıp budaklandığını kanıtlar nitelikte. Büyük bütçeli oyunlar için gelen film, dizi gibi TV ürünleri ve yine özellikle RYO oyunları için gelen anime ve çizgi diziler hikaye anlatımını da kolaylaştırıyor. Dün duyurulan World of Warcraft Shadowlands çizgi dizisi Afterlives bunun için güzel bir örnek olabilir. Ayrıca Fallout için gelen Amazon dizisi, Disco Elysium için gelen film, bunla artık farklı şekilde düşüncelere yol açıyor. TV prodüksiyonları, oyun sektörünün yan ürünleri olarak mı varlığını sürdürecek?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 14:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 17:30
Hala neden yapıldığını anlamadığın anime ama olsun biz izleriz :)
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2020 08:42
Oyunun reklamı için..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.08.2020 19:12
gameplay görüntüleri daha güzel
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dragon's Dogma animesi için ilk fragman yayınlandı
İlginizi Çekebilir