Fallout için yeni bir Amazon dizisi yolda

Alparslan Gürlek 2.07.2020 - 20:35
Bugün Fallout resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan bir paylaşım ile Amazon Originals başlığı altında yeni bir Fallout dizisi mesajı verildi. Tanıdık isimler yapıyor.

Twitter üzerinde Fallout resmi sosyal hesabından paylaşılan bir gönderiyle Fallout serisi sevenlere müjde verildi. Kilter Films, Amazon Original ve Fallout isimlerinin bir videoda geçmesi ve #PleaseStandby mesajı... Bulmaca yeterince kolay.

Fallout için yeni bir Amazon dizisi yolda

Fallout resmi Twitter hesabından paylaşılan bir gönderiyle yeni bir dizinin yolda olduğunu duyurdular. Kilter Films, Amazon Studios ve Bethesda tarafından Fallout için yeni bir dizi çekilecek. Bethesda, kendi web sayfasından yayınladığı bir yazıyla da hemen ardından bir dizinin yolda olduğunu belirtti.

Bethesda:"Amazon Studios dünya çapında en iyi satan oyunlardan biri olan Fallout oyununun haklarını aldı. Jonathan Nolan ve Lisa Joy projeyi üretmek için taahhüt imzaladı."

Twitter üzerinden bu haber birçok hayranın ilginç tepkilerine sebep oldu. Duruma çok şaşıranlar olduğu gibi aralarında "Fallout ilk kez 1080p çalışacak" diye mizahi şekilde sitem edenler de oldu. 

Fallout için yeni bir Amazon dizisi yolda

Kilter Films'ten Jonathan Nolan ve Lisa Joy, "Fallout, tüm zamanların en büyük oyun serilerinden biridir. Bu çılgınca hayal ürünü hikayenin her bölümü bize aileniz ve arkadaşlarınızla geçirebileceğimiz sayısız saate mal oldu. Bu nedenle Todd Howard ve diğerleriyle ortak olmaktan son derece heyecanlıyız. Amazon Studios ile Bethesda'da çalışan çılgın dahilerin yarattığı bu devasa, yıkıcı ve karanlık komik evreni hayata geçirmek için çalışıyoruz" diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

Bethesda Game Studios Baş Yapımcısı Todd Howard “Son on yılda Fallout'u ekrana getirmenin birçok yolunu inceledik” dedi. “Ama birkaç yıl önce Jonah ve Lisa ile ilk konuştuğum andan itibaren, kendileri ve Kilter takımının bunu doğru yapanlar olduğu belliydi. Çalışmalarının muazzam hayranlarıyız. Onlarla ve Amazon Stüdyolarıyla çalışmaktan, bundan daha fazla heyecanlı olamazdık.”

Oyun sektörünün dizi ve filmlerle iç içe girdiğine dair konuşmaya henüz başlamışken Bethesda cephesinden gelen Fallout hamlesi beklenmedik bir haber oldu. Fallout'un kıyametten çıkmış tehlikeli ve bir o kadar cazibeli dünyasını dizide ne denli yaşatabilecekler merak konusu. Ancak dizinin başına oturan isimler bizlerde bu güveni sağlıyor. Nükleer enerjinin sert ve yıkıcı olması Fallout evrenindeki mizah unsurlarının üzerini örtememişti. Dizi için de beklentiler aynı yönde.


Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 19:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flipflop
Flipflop 3.07.2020 11:20
İzlemeyi çok isterdim ama bu dizi çıkana kadar muhtemelen internet tamamen yasaklanmış olur. Sadece trt ve atv izliyor oluruz o sıralar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 11:18
Fallout evreninin hakkını veremezlerse yazık olur, verirlerse zamanının "Lost" etkisi yakın zamanın "Got" etkisini yaratır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2020 00:35
Amanın amanın fallout 76 cıktından beri oynuyoru bu cok ıyı oldu bak
Kalan Karakter: 300 Gönder
obscurhomme
obscurhomme 2.07.2020 23:05
Aklımı kaçırcam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout için yeni bir Amazon dizisi yolda
İlginizi Çekebilir