Dünya’nın ilk geliştirilmiş 80 Nanometre, Tamamen Katı Kapasitörlü Ekran Kartı

Tahir Müstecaplıoğlu 3.06.2010 - 12:31
Dünya’nın ilk geliştirilmiş 80 Nanometre, Tamamen Katı Kapasitörlü Ekran Kartı
GIGABYTE, Call of Juarez’li Özel Seri Radeon 1950 Pro Ekran Kartı

Lider anakart ve ekran kartı üreticisi, GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, 36 pixel shader işlemci ve tamamen yeni Compositing CrossFire™ Engine ile ATI Radeon® X1950 Pro özelliklerine sahip, dünyanın ilk 80nm ekran kartı GIGABYTE GV-RX195P256D-RH’yi tanıtmaya devam ediyor.

Ultra-kararlı performans, blistering 3D grafik render, ve ultra-düşük ESR katı kapasitörlerin kullanımı ile daha uzun komponent ömrü özelliklerini üzerinde taşıyan, GV-RX195P256D-RH, göze çarpan overclock performansı ile en optimal sessiz termal çözüm sağlayan Zalman VF700 alüminyum bakır fan ile üretilmiştir. GV-RX195P256D-RH; Shader Model 3.0 ve High Dynamic Rendering gibi en yeni gelişmiş grafik teknolojilerini kullanarak, yüksek HDR ve DOF efektleri için destekli Call of Juarez hediye oyunu için en ideal çözümü sağlar. Yüksek performans 3D ChromeEngine3 ve EAX surround ses efektleri özellikleri ile, Call of Juarez, oyun meraklılarına düşünülebilen en gerçekçi 19. yüzyıl western kovboy macerasını yaşatmayı vaadediyor.

Birincil veya ikincil ekran kartı tanımlama güçlüğünü ortadan kaldırmaya yardım eden plug-and-play teknolojisi için destek sağlamanın yanısıra, GV-RX195P256D-RH; video ve görüntü tecrübesini arttırmak için H.264. playback’li ATI Avivo™ platform özelliğine sahiptir. Ayrıca, GV-RX195P256D-RH, Dual-link desteği ile 2560x1600’e kadar yüksek çözünürlüklü görüntü ve en güçlü HD oyun sistemleri için ihtiyaç duyulan video yeteneğini sağlar.

GIGABYTE GV-RX195P256D-RH hakkında daha detaylı bilgi için, GIGABYTE Ekran Kartı sitesini ziyaret ediniz:
https://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Default.aspx

Tüm GIGABYTE ürünleri ile ilgili, ayrıntılı bilgi için lütfen (www.gigabyte.com.tr) ve (www.gigabyte.com.tw)‘yi ziyaret ediniz.

GIGABYTE Türkiye Yetkili Dağıtıcıları:

Kont Bilişim Teknolojileri & Dış Tic.AŞ www.kont.com.tr Tel: (216) 528 55 00
Hızlı Sistem Bilişim San. & Tic. AŞ www.hs.com.tr Tel: (212) 454 99 00


GIGABYTE Kimdir:

1986 yılında Tayvan’da kurulan GIGA-BYTE Technology Co., Ltd. yenilikçilik, kalite ve güvenilirlik unsurlarını sürekli göz önünde bulundurarak anakart endüstrisindeki üstün başarıları ile global bir üne sahip olmuştur. Geçen sekiz yıl içerisinde GIGABYTE “Golden Brains” ödülü, Tayvan Ulusal Mükemmeliyet Ödülü ve Tayvan Ulusal Kalite ödülü gibi birçok ödül alarak itibarını sürekli artırmıştır. GIGABYTE kendisini; ürün konsepti geliştirilmesinden tasarıma, seri üretimden entegrasyona, müşterilerine toplam dijital hayat çözümleri sunmaya adamıştır. GIGABYTE’ın anakartlar, grafik kartları, PC birleşenleri, masaüstü/dizüstü bilgisayarlar, kablosuz ağ ve sunucu ürünlerinden oluşan ve gittikçe genişleyen ürün yelpazesi müşterilerine sunduğu toplam bilişim çözümünün parçalarını oluşturur. Sürekli yeni teknolojiler, ileri tasarımlar ve üstün kalite seviyesi üzerine çalışmalar yapan GIGABYTE sektörünün liderlerinden ve öncülerinden biri olarak kalmaya kararlı. Şu anda ve gelecekte, GIGABYTE dünyada dijital hayat çözümleri sunan en değerli marka olma vizyonuna sahip olmaya devam edecek. GIGABYTE hakkında daha detaylı bilgi için yukarıda adreslerini vermiş olduğumuz resmi Internet sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.





Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 06:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dünya’nın ilk geliştirilmiş 80 Nanometre, Tamamen Katı Kapasitörlü Ekran Kartı
İlginizi Çekebilir