Dynasty Warriors 9'un güncellemesi PC için yayınlanmış bulunmakta

Mehmet Atilla Turan 16.02.2018 - 21:54
Fakat istenilen güncelleme değil.

Çıkmadan önce bir çok kişi tarafından sağlam bir oyun olacağı söylenen Dynasty Warriors 9, çıktığı gün aşırı derecede çuvallamayı başardı ve herkesten eksi not aldı. Beklendiği gibi, optimizasyon problemleri en fazla canı yaktı. Fakat aralarında karşılaşılan oyun problemleri de eski Dynasty Warriors'un tadını vermediği açıkça görünüyordu. Yapımcı Koei Tecmo'ya başvuran oyuncular, cevap olarak "Bakıyoruz." cümlesini almıştı.

Güncelleme geldi fakat sorunlar halen ortada

Önceki oyunlara benzememesi ile beraber çoğu kişinin karşılaştığı optimizasyon sorunları halen Dynasty Warriors 9'da bulunan en büyük problemlerinden biri. Bugün PC platformu için yayınlanan güncelleme ile çoğu sorunun ortadan kaldırıldığı düşünülüyordu. Güncelleme ile gelen notlar okununca böyle olmadığı anlaşıldı. Notlarda PS4 kontrolleri ile yaşanan sorunlar ve oyunun dil seçimi yapılırken yaşanan sorunlar ortadan kaldırıldı. Asıl oyuncuları memnun edecek ve oyunu sonunda oynanabilir hale getirecek güncellemenin ne zaman geleceği ise henüz belli değil.

Dynasty Warriors 9'un Steam sayfasına buradan ulaşabilir ve diğer oyuncuların oyun hakkında neler söylediğini okuyabilirsiniz. Eğer aklınızda bu oyunu almak varsa öncelikle beklemenizi ve Koei Tecmo'nun optimizasyon sorunlarını giderecek güncellemeye çıkardıktan sonra almanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 15:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
Dynasty Warriors 9'a ait ilk PC güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir