EA: "Call of Duty'yi geçeceğiz"

Mahmut Saral 25.09.2010 - 08:50
EA, FIFA'nın PES'i geçmesini örnek gösteriyor
Son yılların en kârlı FPS serisi şüphesiz ki Call of Duty. Bu durumu gören ve ona göre hareket eden firmalar da, oyuncuların yükselen beklentilerini karşılayacak düzeyde oyunlar hazırlamaya çalışıyor. Activision'ın baş rakibi EA Games ise, pes etmeye niyetli değil.

EA Avrupa yetkililerinden Jens Uwe Intat, Call of Duty'yi geçeceklerini bir kez daha yineledi. Intat, Call of Duty'yi bu yıl geçmeyi düşünmediklerini, ancak ilerleyen yıllarda bunun gerçekleşeceğini düşünüyor. Örnek olarak da FIFA - PES kapışmasını veriyor. Hatırlarsanız PES, birkaç yıl öncesine kadar gayet popülerdi, ancak FIFA'nın yeni atakları karşısında pek varlık gösteremedi ve tahtı FIFA'ya kaptırdı.

EA: "Call of Duty'yi geçeceğiz"
Battlefield'dan da söz eden Intat, Bad Company 2'nin geçtiğimiz İlkbahar döneminde çok iyi sattığını, hatta bazı ülkelerde Modern Warfare 2'yi geçmeye çok yaklaştığını da belirtti.

FIFA - PES rekabetinde yaşananlar, Call of Duty için de olur mu bilinmez, ama Activision'ın 3 farklı geliştiriciyle yeni Call of Duty oyunları yapmaya devam ettiğini ve muhtemelen önümüzdeki yıl Modern Warfare 3'ün geleceğini belirtelim.

Yorumlar 35
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 21:05
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA: "Call of Duty'yi geçeceğiz"
İlginizi Çekebilir