EA ve Valve, Portal 2 için birleşti

Merlinin Kazanı 24.12.2010 - 09:25
Perakende anlaşması yapıldı
EA VE VALVE™, PORTAL 2 İÇİN PERAKENDE DAĞITIM ANLAŞMASI YAPTI
Oyuncular Nisan Ayında, 2011’in En Çok Beklenen Oyunu İçin Aperture Laboratuarlarına Geri Dönecekler
Bir Electronic Arts Inc. departmanı olan EA Partners bugün Portal 2’nin perakende kanallarında dağıtımı için Valve ile anlaşma yapıldığını duyurdu.

Spike TV Video Oyun Ödülleri tarafından 2011’in en çok beklenen oyunu olarak nitelenen ve Nisan 2011’de piyasaya çıkacak olan Portal 2 oyunculara yepyeni bulmacalar sunacak, Aperture Laboratuarlarının daha önce görülmemiş test alanlarını gezme imkanı verecek ve orijinal Portal’da oyunculara
eşlik eden bilgisayar GLaDOS ile tekrar bir araya gelmelerini sağlayacak.  Oyunun yeni işbirliği modu kendine has bir hikayeye ve karakterlere sahip olacak ve oyuncuların birlikte düşünüp, hareket etmelerini gerektirecek.

EA ve Valve, Portal 2 için birleşti
Valve'ın tarihindeki en yenilikçi oyun olan Portal 2’nin Nisan ayında müthiş bir çıkış kampanyası eşliğinde piyasaya sunulacağının altını çizen Valve  pazarlama sorumlu başkan yardımcısı Doug Lombardi. "Oyunumuzun dağıtımı için Electronic Arts ile birlikte çalışmak ve platform stratejimizi Mac ve PlayStation 3’ü de içine alacak şekilde genişletmekten büyük heyecan duyuyoruz” diye konuştu.

Portal 2, 21 Nisan 2011’de PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PC ve Mac için piyasada olacak. Portal 2 hakkında daha fazla bilgi için www.thinkwithportals.com adresini ziyaret edebilir veya www.twitter.com/valvesoftware Twitter adresini takip edebilirsiniz.

-Basın Bülteni
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA ve Valve, Portal 2 için birleşti
İlginizi Çekebilir