EA'dan Kingdoms of Amalur: Reckoning'in Online-Pass açıklaması

Murat Halilbeyoğlu 8.02.2012 - 17:50
Herşey sizin iyiliğiniz içinmiş.
EA'nın yeni oyunu Kingdoms of Amalur: Reckoning için Online Pass uygulaması oyuncular arasında pek çok şikayete neden olmuştu. Multiplayer oyunlarda görmeye alışık olduğumuz Online-Pass'in single player bir oyunda ortaya çıkması da bu şikeytin en büyük nedeniydi. Bunun üzerine firma bu kararı neden aldıklarını da açıkladı.

EA'dan Kingdoms of Amalur: Reckoning'in Online-Pass açıklaması
Öncelikle Online-Pass alan kişiler Hause of Valor görev serisini yapabilecekler. Bu yedi görevlik seride Mass Effect'ten esinlenerek hazırlanan N7 zırhı da bulunacak.

The Grand Champion Tyr Magnus'un oyuncuları Valor Arena'ya davet edip buradaki tüm engellerle başa çıkarak bu turnuvadan sağ çıkmalarını istediği görevde oyuncular en sonunda arenanın kontrolünü ele geçirecek. Bu arenadaki süreç boyunca oyuncular yeni dostlar ve düşmanlarla karşılaşacaklar.

Öte yandan oyuncular Arena Battle Board'a giriş yapabilecek ve neredeyse sonu olmayan savaş mücadelelerine girecekler. Bu challenge'lardaki, hiç darbe almadan düşmanı yenmek gibi, bonus görevleri tamamlayarak da birbirinden eşsiz eşyalar ve farklı ödüller kazanacak.

Oyunu ikinci el almak isteyenler için Online-Pass 800 MS puanı veya 9.99 dolara satılacak.
Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 07:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
EA'dan Kingdoms of Amalur: Reckoning'in Online-Pass açıklaması
İlginizi Çekebilir