Elden Ring çıkana kadar her gün bir boss kesecek

Alparslan Gürlek 8.03.2021 - 14:41
Bir Reddit kullanıcısı, Elden Ring çıkana kadar her gün Sekiro: Shadows Die Twice'da bir boss keseceğini söylüyor. İki haftadır da devam ediyor.

Oldum olası souls-like türündeki oyunları oynayan insanlara imrenmişimdir. Şimdi ise bu durum hayretlere ve tebessümlere karışıyor. Bir FromSoftware hayranı, Elden Ring çıkana kadar her gün bir Sekiro: Shadows Die Twice boss düşmanını keseceğini söylüyor. İşin garip yanı ise, bunu bir süredir zaten yapıyor oluşu. Bu ne kadar daha sürecek bilinmiyor ancak söz konusu Reddit kullanıcısı, oldukça iddialı. Başlattığı şeye devam ederken, -zaten yeterince zor değilmiş gibi- şartları da kendisi için zorlaştırıyor.

Elden Ring çıkana kadar her gün bir boss kesecek

Atijohn adındaki Reddit kullanıcısı, uzun bir yolculuğa çıkıyor. Başladığı seride Elder Ring oyunu çıkana kadar, Sekiro: Shadows Die Twice'da her gün bir boss kesecek. Aynı zamanda bu boss savaşlarını her gün Reddit üzerinde yayınlıyor. Yeteneklerine fazlasıyla güvenen oyuncu, zorluğu da farklı bir boyuta çekmiş durumda. Alt taraftaki videoda göreceğiniz gibi, Isshin'i charm kullanmadan, iyileştirme olmadan oyunu zorlaştıran "Bell Demon" çanını çalarak öldürüyor. Bu sayede öldürdüğü düşmandan düşen ganimeti de artırmış oluyor.

Defeating Isshin charmless, bell demon, no healing every day until Elden Ring is out (day 13) from r/Sekiro

Oyundaki düşmanların sayısı, Elden Ring'in olası çıkış tarihine kadar birkaç kez döngüye gireceğini gösteriyor. Kendisine bunu ne kadar sürerse sürün devam ettirip ettirmeyeceği sorulduğunda yalnızca "Evet" cevabını veriyor. Geri sayım için seçilebilecek belki de en zor yöntemlerden biri fakat oyuncunun azmini tebrik etmek gerekiyor.

Elden Ring çıkana kadar her gün bir boss kesecek

Elden Ring için gelen son haberler ise hala beklentilerin altında kalıyor. Kendisiyle ilgili çok az bilgi sahibi olduğumuz oyun için geçtiğimiz haftalarda yeni sızıntılar ve dedikodular çıkmıştı. Oyunun çok yakında gösterileceğine dair çıkan söylentilere Microsoft'tan "yok öyle bir şey" tarzında bir yanıt gelmişti. Ayrıca son zamanlarda sızan bir görüntünün, yeni fragmana ait olduğuna dair söylentiler de var. Bahsi geçen kısa kesiti izlemek ve ilgili haberimizi okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

Ayrıca Çin'in YouTube'u diyebileceğimiz Bilibili'de de daha önce oyundaki iki büyük boss için görseller sızdırılmıştı. Doğruluğu tartışılır ancak oyuna dair yeni detayların da yer aldığı haberimizde birçok ayrıntı bulabilirsiniz. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 08:03
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2021 16:07
Oldu ozaman, iyi günler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elden Ring çıkana kadar her gün bir boss kesecek
İlginizi Çekebilir