Elite Dangerous ve The World Next Door Epic Store'da ücretsiz

Özgür Deveci 19.11.2020 - 19:03
Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da, Elite Dangerous ve The World Next Door ücretsiz oldu.

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunu belli oldu. Amansız bir galakside kendi geminin başına geçeceğin Elite Dangerous ve çok hızlı gerçekleşen bulmaca savaşlarının, güçlü bir hikaye anlatımının ve sürükleyici görsel roman unsurlarının karışımı olan The World Next Door 19-26 Kasım tarihleri arasında Epic Games mağazasında ücretsiz olarak dağıtılacak. 26 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz bir şekilde indirebileceğiniz oyunu bedava olarak alırsanız, kütüphanenize kalıcı olarak eklenecek.


Bunlara ek olarak önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları da belli oldu. Oyuncuları sürücü koltuğuna oturtan ve onları zorlu Sibirya ortamlarında yanlarında rehber olarak sadece bir harita ve pusula ile inanılmaz arazi araçlarını kullanmaya iten nihai bir off-road deneyimi MudRunner, 26 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılacak.

Elite Dangerous ve The World Next Door Epic Store'da ücretsiz

Epic Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu

Oyuncuların uzun bir süredir gözdesi haline gelen Epic Games Store'da haftanın ücretsiz oyunları belli oldu. Elite Dangerous ve The World Next Door oyunlarını 26 Kasım Perşembe günü Türkiye saati ile 18:59'a kadar kütüphanenize eklerseniz sonsuza kadar sizde kalacak.

Elite Dangerous

Elite Dangerous, oyunun orijinal açık dünya macerasını birbiriyle bağlantılı bir galaksi, gelişen bir anlatım, Samanyolu'nun eksiksiz bir şekilde ve tamamen galaktik ölçülerde yeniden yaratılması ile modern nesle getiren, eksiksiz bir devasa çok oyunculu uzay destanıdır.

The World Next Door

Animelerin ve bağımsız oyunların duygusal hikâye anlatımından ve heyecan verici aksiyonundan ilham alan The World Next Door, kendisini evden çok uzakta, büyülü ve gizemli Emrys dünyasında bulan isyankâr bir genç olan Jun'ın hikâyesini anlatıyor. Bu dünyaya ait olmayan renkli yaratıklarla karşılaşan Jun, zamanı dolmadan önce eve dönmek için yeni arkadaşlarına güvenmeyi öğrenmeli. Oyuncular The World Next Door'da görsel roman unsurlarının, güçlü bir hikâye anlatımının ve çok hızlı gerçekleşen bulmaca savaşlarının bağımlılık yapıcı bir karışımını bulacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 20.11.2020 14:57
Elite Dangerous ilgimi çeker gibi oldu, başlasam mı acaba diye düşündüm ama sonra youtube videolarında karadeliğe çarpıp duranları görünce dedim kalsın. Ne bir event horizon var, ne çekim gücü var, ne zaman bükülmesi, ne geri kaçış yavaşlaması. Bir ara bir güncelleme öncesi, geminin ısındığı yandığı ile ilgili söylentiler var o kadar. Şimdi uzay oyununda, uzayın bu kadar önemli bir parçası olan kara deliğin böyle basit bir collision ile konulması da ne bileyim yani tüm şevkimi kırdı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.11.2020 21:47
Wow! Epic games tam gaz devam :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Elite Dangerous ve The World Next Door Epic Store'da ücretsiz
İlginizi Çekebilir