En iyi Xbox Game Pass oyunları

Alparslan Gürlek 28.06.2022 - 11:04
Yüzlerce oyun arasından hangisini oynayacağını bulmakta zorlanan oyuncular için hem büyük hem bağımsız yapımlarla işte en iyi Xbox Game Pass oyunları!

En iyi Xbox Game Pass oyunları makalemizde sizler için Microsoft'un popüler abonelik sisteminde oynayabileceğiniz favori oyunları derliyoruz. Abonelik sistemini satın aldıktan sonra yüzlerce oyunun arasında kayboluyor ve ne oynayacağınızı seçemiyorsanız, bu yazı size fikir verecektir. Tabi dilerseniz önce abonelik sisteminin ne olduğunu bilmeyenler için anlatalım, ancak sizler aşağıda yer alan içerik listesinden istediğiniz bölüme tıklayarak anında geçebilirsiniz. 

İçerik Listesi:

Xbox Game Pass nedir ve fiyatı ne kadar?

Xbox Game Pass, Microsoft'un aylık, üç aylık veya yıllık seçenekleriyle abone olunabilen oyun kataloğu sistemidir. Abone olan kullanıcılar, abonelik süreleri boyunca sistemin kütüphanesinde bulunan bütün oyunlara erişebilecek. Hali hazırda sistem Xbox konsolu ve PC kullanan oyuncular için açık. Ayrıca konsol ve bilgisayar için ayrı ayrı satın alınabildiği gibi, Ultimate sürümü ile her ikisini de aynı anda alabilirsiniz. Yani hem bir Xbox konsolunuz hem de bilgisayarınız varsa, Ultimate sizin için en iyi seçenek gibi görünüyor. Game Pass PC'de aynı zamanda EA oyunlarının bulunduğu EA Play kütüphanesine de ulaşabileceksiniz. Microsoft aynı zamanda abonelerine kıyak geçmeyi de unutmuyor. Xbox Game Studios tarafından geliştirilen bütün oyunlara aboneler ilk günden erişebiliyor. Xbox Game Pass fiyatı ise şöyle:

  • Game Pass PC - 29,99 Türk Lirası / Ay
  • Game Pass Konsol - 29,99 Türk Lirası / Ay
  • Game Pass Ultimate - 44,99 Türk Lirası / Ay

En İyi Xbox Game Pass Oyunları

Abonelik sistemi hakkında temel bilgilendirmemizi yaptığımıza göre, şimdi sizinle en iyi Xbox Game Pass oyunlarını listeleyebiliriz. Baştan söyleyelim, biz de yüzlerce oyun arasında kaybolmuş olabiliriz. Bu nedenle listede eksik gördüğünüz, diğer oyuncuların mutlaka denemesi gerektiğini düşündüğünüz yapımlar varsa, yorumlarda paylaşabilirsiniz. Önce büyük yapımlardan başlayalım, müteakibinde bağımsız oyunlara da değineceğiz, buyursunlar!

Forza Horizon 5

Yarış oyunlarının kralı olan Forza serisinin şimdilik son oyunu Forza Horizon 5, gerek heyecanıyla gerekse grafikleriyle bu abonelik sistemine üye olan herkesin mutlaka oynaması gereken bir yapım. Eğer yarış oyunları hayranıysanız ve daha oynamadıysanız, ısrar ediyoruz! Mutlu ayrılma garantisi de var.

En iyi Xbox Game Pass Oyunları - Forza Horizon 5

Ayrıca bakınız: Forza Horizon 5 ilk haftada 6 milyon kişiye ulaştı

Halo Infinite - En iyi Xbox Game Pass oyunları

343 Industries'in çıkışı baya çalkantılı geçen ancak sevilen oyunu Halo Infinite'in senaryo modunu Game Pass aboneleri ücretsiz olarak oynayabiliyor. Çok oyunculu modu hali hazırda oynaması ücretsiz olan yapımın oldukça güzel hikaye modunu da tavsiye ediyoruz. Eğer serinin geçmiş oyunlarını da seviyorsanız, sizi kendisine bağlayacaktır. Konsoldan oynarsanız devamında çok oyunculu modunda da devam edebileceksiniz.

Halo Infinite - En iyi Xbox Game Pass oyunları

Microsoft Flight Simulator

Havacılığa meraklıysanız veya sadece Dünya'dan gerçek manzaralar görmek, Himalayalar'ın tepesinden tutun Mısır Piramitleri'ne kadar özgürce seyahat edebilmek istiyorsanız bu tarafa. Microsoft Flight Simulator gerçek dünyayı dijital ortama adapte eden en kaliteli yapım olarak karşınızda. İster bir simülasyon olarak, isterseniz de kolay modda gezmek amaçlı kullanın, her şekilde sizi memnun edecektir.

Microsoft Flight Simulator - En iyi Xbox Game Pass oyunları

Jurassic World Evolution 2

Kendi Jurassic Park'ınızı oluşturup içerideki dinozorları ve parkın işleyişini idare etmek ister miydiniz? Belki de kendi dinozor türlerini çiftleştirip genetikleriyle oynayarak kendi türünüzü yaratmak daha cazip geliyordur? İşte size bütün bu imkanları sağlayacak ve eğlenceli onlarca saat geçirtecek yapım olan Jurassic World Evolution 2 de en iyi Xbox Game Pass oyunları arasında yerini alıyor.

Jurassic World Evolution 2

Back 4 Blood - En iyi Xbox Game Pass oyunları

Left 4 Dead oynadıysanız ve sevdiyseniz, size aynı geliştiriciden gelen benzer bir yapım olan Back 4 Blood'u da önerebiliriz. Üzerinize akın akın zombi gelirken L4D'ye göre zenginleştirilmiş içerikleri ve ilerleme sistemiyle aksiyonu hissedeceksiniz. Sürüsüyle gelen zombileri sıkılmadan katledin ve rahatlayın, işte oyunun size verebileceklerinden birisi de bu.

Back 4 Blood - En iyi Xbox Game Pass oyunları

NARAKA: BLADEPOINT

Eğer vurdulu kırdılı aksiyon oyunlarını seviyorsanız, size hitap edeceğini düşündüğümüz NARAKA: BLADEPOINT de en iyi Xbox oyunları arasında yerini alıyor. Mitolojiye dayanan temelleri ve hızlı aksiyonuyla sizi biraz yorup, çokça memnun edeceğini düşünüyoruz.

NARAKA: BLADEPOINT

Dirt 5 - En iyi Xbox  Game Pass oyunları

Bol bol aksiyonlu yarış oyunlarından biri olan Codemasters'ın göz nuru Dirt 5 de elbette bu listede yerini almalıydı. Şahsına münhasır yapısıyla diğer yarış oyunları arasından sıyrılmayı başaran yapım, tam olarak neyi başardığını size oynarken hissettirecek. En iyi Xbox oyunları arasında olmaması işten bile değil!

Dirt 5

Mortal Shell

Souls-like oyunları ilginizi çekiyorsa Dark Souls serisinin hayranları tarafından geliştirilen Mortal Shell, bir şekilde sizi içine çekmeyi başaracaktır. Karanlık atmosferinde zorlu düşmanlarla baş ederken yer yer sinirlenebilirsiniz, söylemedi demeyin.

Mortal Shell

Öne çıkan bağımsız yapımlar - En iyi Xbox Game Pass oyunları!

Tabi yukarıdaki oyunlar kadar büyük bütçeli olmayıp inanılmaz eğlenceli oyunlar da var. Onlara da bu yazımızda bir yer ayırmazsak büyük haksızlık etmiş oluruz. Ödüller toplayan, gönüllere giren, oyuncuların gözdesi haline gelmiş bağımsız yapımlar arasından en iyi Xbox Game Pass oyunları da şu şekilde:

  • Ori and the Will of the Wisps
  • Sea of Thieves
  • Hollow Knight Voidheart Edition
  • What Remains of Edith Finch
  • TUNIC
  • Children of Morta
  • Subnautica
  • No Man's Sky
  • Conan Exiles
  • Firewatch
  • Hades
  • Outer Wilds
  • Raji: An Ancient Epic
  • The Ascent
  • This War of Mine: Final Cut
  • ARK: Ultimate Survivor Edition

En iyi Xbox Game Pass oyunları

Elbette listede eksiklikler olabilir, ancak sizin de tavsiyelerinizle zamanla son şeklini alacaktır. Yorumlarda "geçerken bir selam vereyim dedim" demek isterseniz, kapımız daima açık. Sevgiler!

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 10:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 22:11
Şu listeyi yapan arkadaş kesinlikle click bait amacıyla yapmış yani uzun yıllardır takip ettiğim sayfasınız daha kaliteli editörler edinin tavsiyem budur.
------------------------------
Bunun neresinin clickbait olduğunu söylerseniz en azından içeriklerimde buna dikkat ederim. Sizi dinliyorum...
MK Okuru
MK Okuru 3.07.2022 22:13
Editör arkadaş çok doğru demişsin…
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 14:27
Sanırım arkadaş saçma seçimlerden dolayı click bait zannetmiş. O kadar oyun varken güzel, birçok gereksize yer verdiğiniz için.
--------------------
Yüzlerce oyun arasından seçerken benim de atladıklarım mutlaka olmuştur, o oyunların kötü olduğunu düşündüğümden değil yahu... Siz de iyi olduğunu düşündüğünüz oyunları yorumlarda belirtin efendim. Hepimizin fikirleri olsun bu sayfada, birbirimizi değil oyunları eleştirelim. Sevgiler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.07.2022 21:12
GAME Pass'in her yeri ayrı hazine. Oyna oyna doyamıyor insan.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 12:20
Listeye bak çay demle :)
Birde conan exiles da var ve onun gibi çöpler en iyilermi :)
Gears serisi yok listede.
MK Okuru
MK Okuru 30.06.2022 13:28
Hiçbir bethesda oyunu da koymamışlar :) Gears serisi zaten yok… Daha bir o kadar eksik var :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 15:47
Gears nerde goremedim ama yinede super
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.06.2022 14:29
AOE 4 var, ulen onu da yazmamışsınız :))
Kalan Karakter: 300 Gönder
En iyi Xbox Game Pass oyunları
İlginizi Çekebilir