Epic Games Store ücretsiz oyunları (14 Temmuz)

Alparslan Gürlek 14.07.2022 - 13:12
Oyuncuların favori oyun vitrinlerinden Epic Games Store ücretsiz oyunları 14 Temmuz için de saat 18:00 itibari ile erişime açılıyor. Kütüphanenize ekleyin, lazım olur.

Epic Games Store ücretsiz oyunları ile oyuncuların karşısına gelmeye devam ediyor. Her hafta olduğu gibi bu hafta da dijital oyun vitrininin kullanıcıları, hiçbir ek ücret ödemeden belirli iki oyunu kütüphanelerine ekleyebilecekler. Bildiğiniz gibi geçen hafta Killing Floor gibi nispeten büyük bir oyun dağıtılmıştı ve bu hafta da iki bağımsız oyun karşımıza çıkıyor.

Epic Games Store ücretsiz oyunları (14 Temmuz 2022)

Bu hafta oyuncular Idle Champions of the Forgotten Realms ve Wonder Boy the Dragons Trap oyunlarını ücretsiz olarak alabilirler. Bu akşam 18:00'dan itibaren yeni oyunlar erişime açılacak ve o zamana kadar eğer almadıysanız geçtiğimiz haftanın oyunlarını da almayı unutmayın. Ancient Enemy ve Killing Floor 2 saat 18:00'a kadar hala alınabilir. Epic Games Store mağazasını buraya tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.

Epic Games Store ücretsiz oyunları (14 Temmuz)

Idle Champions of the Forgotten Realms hakkında

İForce Grey: Lost City of Omu, Acquisitions Incorporated, Black Dice Society ve The Oxventure Guild gibi hayranların çok sevdiği romanlar, maceralar ve canlı yayınlar dâhil olmak üzere Dungeons & Dragons çoklu evrenlerinden Şampiyonları aç. Dungeons & Dragons Strateji Oyunu Wild Beyond the Witchlight, Waterdeep: Dragon Heist, Baldur's Gate: Descent into Avernus ve Curse of Strahd gibi resmi Dungeons & Dragons kitaplarından ilham alan maceraları tamamlamak için her bir Şampiyonun formasyon becerilerinde ustalaş.

Wonder Boy: The Dragon's Trap hakkında

Güzel, elle çizilmiş animasyonlar ve yeniden orkestra ile bestelenmiş müzik altyapısı ile geliştirilen kült klasik, benzersiz bir keşif, aksiyon ve macera harmanıyla dönüyor! Meka-Dragon tarafından yarı insan, yarı sürüngen ucubesi olarak lanetlenen sen, bir şifa arayışındasın! İnsan formuna dönmenin tek yolu laneti kaldırma gücüne sahip sihirli bir eşya olan Semender Haçı’nı bulmak…

Aksi canavarlar ve egzotik ejderhalarla dolu bağlantılı, engin konumlar boyunca seyahat et! Bu ejderhaları katlettikçe lanet derinleşecek ve seni farklı hayvanlara dönüştürecek… Klasik karakter Hu-Man veya uzun zamandır beklenen başrol oyuncularından Hu-Girl olarak oyna! Lizard-Man, Mouse-Man, Piranha-Man, Lion-Man, Hawk-Man olarak oyna! Monster Land’in sırlarını keşfetmek için bunların benzersiz yeteneklerini kullan! Modernden 8 bit grafik ve sese istediğin zaman, hatta oyunun ortasında bile geç! Hem sıradan ve hem uzman oyuncular, arkadaşlar ve aile için uygun 3 zorluk seviyesinin tadını çıkar.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 02:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2022 19:32
Bedava sirke baldan tatlıcılar kızabilir ama her hafta böyle fasondan oyunlar vereceğine ayda bir ama sağlam oyunlar verseler daha iyi olur bence.
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2022 00:08
+3782920
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Store ücretsiz oyunları (14 Temmuz)
İlginizi Çekebilir