Epic Games Temmuz Ayı ücretsiz oyunları

Kübra Erciyas 13.07.2023 - 18:50
Epic Games sevenlerini her hafta yayınladığı ücretsiz oyunları ile memnun etmeye devam ediyor. 20 Temmuz'da vereceği yeni ücretsiz oyunları duyurdu.

13 Temmuz’da Train Valley 2 (Tren Vadisi 2) ücretsiz olarak yayınlanmıştı. Oyunların ücretsiz olma süresi ise sadece bir hafta. 13 Temmuz ücretsiz oyunları kaçıranlar 20 Temmuz’a hazır olun.

Epic Games 20 Temmuz’da Yayınlanacak Ücretsiz Oyunlar

Epic Games tarafından 20 Temmuz ile 27 Temmuz arasında ücretsiz olarak indirilebilecek iki yeni oyun açıklandı. Oyunların isimleri ise; The Elder Scrolls Online ve Murder By Numbers olarak netleşti. Her iki oyun da sadece bir haftalığına ücretsiz olarak indirilebilecek.

Oyunları indirdikten sonra ücretsiz olarak oynamaya devam edebilirsiniz. İndirme ücreti ödemeden ücretsiz bir şekilde oyunları indirmek için Epic Games tarafından kullanıcılara yönelik sunulan haftalık ücretsiz oyun haberlerini burada takip edebilirsiniz.

Epic Games 20 Temmuz - 27 Temmuz Ücretsiz Oyun Listesi 

Epic Games 20 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında indirebileceğiniz ücretsiz oyunlar; Murder by Numbers ve The Elder Scrolls Online oyunlarıdır. Her iki yapımı da ücretsiz olarak indirebilir ve kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Kütüphanenize ekledikten sonra tekrar bir ücret ödemeniz gerekmemekte. İndirme işlemini belirtilen tarih aralığında ücretsiz olarak yapmanız yeterli.

Murder by Numbers

Cinayetler her zaman çözülmek için işlenmez. Murder by Numbers Hollywood’da geçen bir cinayeti konu alıyor. Oyunda yapmanız gereken ise cinayeti en akılcı ve hızlı şekilde çözmek. 1990’lı yılların Hollywood’unda bir dedektif olmak nasıl bir duygu bilmiyorsanız harika grafikleri ile Murder By Numbers'a davetlisiniz.

Epic Games 20 Temmuz’da Yayınlanacak Ücretsiz Oyunlar - 1

The Elder Scrolls Online ile Fantastik Bir Maceraya Açılın

Zindanda tutuklu bir mahkum olmak ne kadar ürkütücü olabilir? Fantastik bir oyunun içinde tamamen fantastik bir kıtada bir zindanda tutuklusunuz. Tamriel'de savaşa girmek için birçok sebebiniz olabilir.

Epic Games 20 Temmuz’da Yayınlanacak Ücretsiz Oyunlar - 2

Görsel ve işitsel olarak çok iyi durumda olan yapımda karakter gelişimleri, görevler ve görev amaçları tam anlamı ile sizi içine çekebilir. Çoklu oyuncu modu da bulunan yapımı ücretsiz edinmek için 20 Temmuz’u bekleyin.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 22:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.07.2023 11:25
Eso epic ten kaldırıldı bu arada
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2023 17:43
Epic games te ücretsiz olacağını bilseydim almazdım steamdan üzücü biraz
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2023 20:57
Ben de tam tersine epicte ücretsiz aldığım oyunu steamden aldığıma sevindim sonunda epicten temelli kurtuldum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.07.2023 20:56
Eso yu alacaktım steam yaz indiriminde uzun zamandır doğru düzgün bir mmrog oyunu yok malûm
Ama içime sinmeyen bir tarafı da vardı eso nun almadım da bu iyi oldu (:
Bu arada florensia diye bir mmrog vardı oynayan varsa bilir bunun gibi bir oyun arıyorum..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games Temmuz Ayı ücretsiz oyunları
İlginizi Çekebilir