Epic Games ücretsiz oyunları: 15-22 Nisan

Alparslan Gürlek 15.04.2021 - 19:36
15-22 Nisan arasında ücretsiz olarak dağıtılacak Epic Games ücretsiz oyunları belli oldu. Önümüzdeki hafta da bomba gibi oyunlar yolda.

Epic'in bu hafta dağıtacağı ücretsiz oyunlar da belli oldu. Geçtiğimiz haftaların aksine bu hafta tam 3 oyun ücretsiz şekilde oyunculara sunuluyor. Deponia: The Complete Journey, Ken Follett's The Pillars of the Earth ve The First Tree oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Epic Games ücretsiz oyunlarını buraya tıklayarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Epic Games ücretsiz oyunlarını almayı unutmayın

Deponia: The Complete Journey, serinin üç oyununu birlikte sunan bir paket. Çöplük bir gezegen olan Deponia'ya dayanan hikayesiyle bulmacaları olan, sevimli bir seri olduğunu söyleyebiliriz. Toplamda 40 saatten uzun oynanış süresi bulunan paket Memoria, Blackguards gibi ödüllü oyunların geliştiricilerinin imzasını taşıyor. Hazır Epic Games ücretsiz oyunları arasında yerini almışken denenebilir.

Ken Follett'ın çok satan romanlarından uyarlanan The Pillars of the Earth, Kingsbridge'deki bir kasabanın hikayesini yepyeni ve interaktif bir yol ile yeniden anlatıyor. Yer yer farklı oyun türlerinden mekanikleri içerisinde barındıran yapımın öne çıkan özelliklerinden biri ise görsel tasarımı. Eğer oyunları oynarken sanat kaygısı güdüldüğünü hissettiğinizde içiniz ısınıyorsa bu oyunu denemenizde fayda var.

Epic Games ücretsiz oyunları: 15-22 Nisan

The First Tree de Epic Games ücretsiz oyunları arasında yerini alan bir bağımsız oyun. İki paralel hikayeyi merkezine alan üçüncü şahıs bir keşif oyunu. Bir tilki olarak başladığınız yolculuğunuzda farklı nesneler bularak gizemi çözmeniz gerekecek. İlk kez 14 Eylül 2017'de piyasaya sürülen yapım David Wehle tarafından geliştirildi.

Bu hafta oyuncular Deponia: The Complete Journey, Ken Follett's The Pillars of the Earth ve The First Tree oyunlarını ücretsiz olarak alabilir. Ayrıca önümüzdeki hafta da güzel oyunlar, oyuncularla buluşturulacak. Daha önce de ücretsiz olarak dağıtılan Alien Isolation 22 Nisan tarihinden itibaren bir hafta boyunca oyunculara ücretsiz olarak verilecek. Bununla birlikte Hand of Fate 2 de önümüzdeki haftanın ücretsiz oyunları arasında yer alacak. Açıkçası önümüzdeki haftanın oyunlarının bu hafta dağıtılanlardan daha çok ilgi göreceği aşikar, ancak yine de 22 Nisan 18:00'a kadar yukarıda bahsettiğimiz üç oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın. Ayrıca sizler de görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmından bizlerle ve diğer okurlarla paylaşabilirsiniz.

 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2021 22:54
The First Tree cidden başarılı bir indie oyun almanızı tavsiye ederim :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Epic Games ücretsiz oyunları: 15-22 Nisan
İlginizi Çekebilir