Eski Pokémonlara yaraşır yeni bir Poké mi geldi?

Yiğitcan Erdoğan 25.09.2013 - 23:19
X & Y tasarım konusunda kaliteyi arttırıyor
Kabul edelim, Pokémon tasarımları artık başa bela. Pek çok oyuncu Gold/Silver neslinden bu yana Game Freak'in yaratıcılığını kaybettiğini düşünüyor. Özellikle başlangıç Pokémonları söz konusu olduğunda hiçbirinin Charmander / Squirtle / Bulbasaur'ın yerini tutamayacağı aşikar. Ama en son internete düşen bir resme inanacak olursak en azından Charizard'la yarışmaya yeni bir Pokémon geliyor.

Eski Pokémonlara yaraşır yeni bir Poké mi geldi?
Evet evet, abarttık, Charizard'la kimse yarışamaz. Ama yine de Froakie'nin son evrimi olduğu iddia edilen bu Pokémon'un -en soldaki Froakie, en sağdaki yeni açıklanan son hali- şimdiden beğeni aldığını söylemek mümkün. Charizard'dan, Blastoise'dan beri dolmayan "reis Pokémon" açığını doldurabilir mi? Önce tabii ki gerçek olması lazım. Bekleyip göreceğiz!
Yorumlar 20
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 12:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2017 17:06
bence frokie'nin son evrimi bu yeni pokemon olmamalı. frokie'nin son evrimi olan Greninja yerine bu pokemon... hayır hayır. bu kesinlikle olamaz. inşallahta olmaz çünkü greninja'yı çok seven bir arkadaşım var. bu gerçek olursa eminim çok üzülür. yani kısaca GRENİNJA BU YENİ POKEMONDAN ÇOK DAHA REİZ
MK Okuru
MK Okuru 30.07.2017 13:58
zaten geninjanın BİR MEGA EVRİMİ VAR YANI The Pokemon Conpany
BUNU yapmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eski Pokémonlara yaraşır yeni bir Poké mi geldi?
İlginizi Çekebilir