EVO 2018'de silahlı saldırı tehdidi FBI'ı harekete geçirdi

Hakan Hervenik 12.03.2018 - 14:48
FBI ve Twitch alarmda.

Evolution Championship Series, diğer adı ile EVO için FBI alarm halinde.  Yazın gerçekleştirilmesi beklenen  EVO'nun canlı yayını sırasında bir Twitch kullanıcısı "EVO18'de silahlı saldırı, orada görüşürüz" yazınca, ortalık karıştı. EVO'yu bilmeyenler için: EVO, her yıl düzenlenen bir esport etkinliği. Dövüş oyunları odaklı bu etkinlik 1996'dan beri devam etmekte.

EVO 2018'de silahlı saldırı tehdidi FBI'ı harekete geçirdi

Quackquackhonks isimli Twitch kullanıcısının sohbet ekranında kullandığı bu cümle, özellikle son zamanlarda silahlı saldırı konusunda hassas olan FBI'ı harekete geçirdi. EVO'nun organizatörü Joey Cuellar, konu hakkında yaptığı açıklamada " Evo 2018 için ortaya atılan tehdidin farkındayız ve bunun için FBI ve Twitch ile iletişime geçtik. Bunu çok ciddiye alıyoruz ve yasa gereği ilgili herkes cezasını alacak." dedi. Tahminen yazan kişi Twitch'te aklı sıra şaka yapmak istemiş. Ancak, Florida'da gerçekleşen silahlı saldırı sonrası ABD halkı bu konuda bir hayli hassas. Yanlış yerde yanlış şaka diyebiliriz. Tabi ki bunun şaka olmaması ihtimali de var. Her ihtimal, bu konu hakkında ileride daha fazla bilgi edineceğiz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 19:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
curse
curse 12.03.2018 14:57
street fighter da yenilen bir ergenin yazısıdır kesin.ama adamlar ciddiye alıyor ve sonuna kadar gidiyor.bizde ise anca yaralanıp yada ölürsen bir şeyler oluyor.kimse demesin niye gerideyiz,niye düzelmiyor ülke.sonrada batı bizi kıskanıyor.yahu 1950 lerde değiliz.insanlar her şeyi görüyor izliyor artık.ama nedense ilerlemektense görmezden gelip,dayanak göstermeden ezbere batı bizi kıskanıyor lafının arkasında kalıyoruz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
EVO 2018'de silahlı saldırı tehdidi FBI'ı harekete geçirdi
İlginizi Çekebilir