Eye of the Beholder üçlemesi GOG'da kısa süre için ücretsiz oldu!

Alparslan Gürlek 17.06.2020 - 22:10
GOG üzerinde başlatılan yeni bir etkinlik ile Dungeons & Dragons oyunlarını içeren "Eye of Beholder" üçlemesi ücretsiz olarak dağıtılıyor. Büyük indirim de söz konusu.

Dungeons & Dragons sevenler buraya! CD Projekt RED kuruluşu olan GOG üzerinde yeni bir etkinlik başladı. Kısa süreliğine "Eye of Beholder" üçlemesi ücretsiz olarak dağıtılıyor. Ayrıca bütün Dungeons & Dragons oyunları da bir haftalığına indirime girmiş durumda.

Eye of Beholder üçlemesi GOG üzerinde ücretsiz oldu!

GOG yine yaptı yapacağını! Baldur's Gate III çıkmaya yaklaşırken tüm Dungeons & Dragons oyunları üzerinde büyük indirimler var. Dungeons & Dragons oyunlarındaki %75'i bulan indirimlerden faydalanmak için buraya tıklayabilirsiniz. Eye of the Beholder üçlemesini GOG Store sayfasının en üst kısmında bulunan banner'a tıklayarak alabilirsiniz. GOG'un etkinlik için yaptığı açıklama ise şöyle:

GOG: "GOG.COM'da yeni bir etkinlik başlattık ve sonraki 48 saat boyunca klasik "Eye of the Beholder Trilogy" ücretsiz olarak edinilebilir - GOG.COM ana sayfasındaki banner'dan talep edin! Ayrıca% 75'e varan klasik D&D oyunları içeren bir özel bir indirim yapıyoruz.

Özel İndirimlerimiz ve hediye ürünlerimiz, sizi 18-20 Haziran 2020 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleşen büyük D&D Live 2020 etkinliğine hazırlamak içindir. Bu süre zarfında, ünlü komedyenlerin yer aldığı canlı D&D masa üstü oturumlarına tanık olacaksınız. Buna TV yıldızları, spor kişilikleri ve fantezi yazarları da eşlik edecek. Tüm bunlar COVID-19 salgından etkilenen çocuklara yardım eden Red Nose Day'e bağış toplamak için yapılıyor.

İndirim, 25 Haziran 2020'de sona erecek, Eye of the Beholder'ı ise 19 Haziran tarihine kadar ücretsiz alabileceksiniz.

Not: Eye of the Beholder Trilogy, GOG.COM'da bulunan "Forgotten Realms - The Archives - Collection One"  paketi ile tamamen aynı içeriğe sahiptir."

Eye of Beholder üçlemesi GOG üzerinde kısa süre için ücretsiz oldu

GOG üzerinde oyunlar her ne kadar Türk lirası ile satılmasa da, bu indirimler size fayda sağlayabilir. Diğer platformlarda şişirilmiş Türk lirası fiyatlarıyla satılan bazı oyunları GOG üzerinde dolar ile daha ucuz şekilde satın almak mümkün olabiliyor. Dungeons & Dragons oyunları için yapılan özel indirim 25 Haziran'da sona eriyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi GOG üzerinde ücretsiz dağıtımlar çok uzun sürmez. Ücretsiz bir şekilde Eye of the Beholder üçlemesini edinmeniz için yaklaşık 48 saatiniz var! Elinizi çabuk tutun ve klasik Eye of the Beholder üçlemesini ücretsiz bir şekilde edinin.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 00:19
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.06.2020 01:06
Legend of Grimrock 1 ve 2 oyunlarını sevenler, bu oyunların atası hemen alın oynayın.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Eye of the Beholder üçlemesi GOG'da kısa süre için ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir