Fable Legends iptal edildi!

Furkan Sakoğlu 7.03.2016 - 17:18
Üstüne Lionhead'in de kapatılacağı haberi geldi...

Microsoft'un merakla beklenen oyunlarından biri olan ve E3'te de müthiş bir duyuru ile tanıtılan Fable Legends'dan bugün kara haber geldi.

Microsoft tarafından yapılan açıklama ile Fable Legends'ın yapımının durdurulduğu açıklandı. Fable Legends ile birlikte Fable serisinin de son bulduğunu belirten Microsoft, bizleri derinden üzdü. Tüm bunların yanında bizleri en çok üzen diğer bir gelişme ise, Fable ile birlikte Lionhead Studios'un da kapatılacak olması.

Ne diyelim Microsoft, bu sefer çok üzdün...

Fable Legends iptal edildi!

Yorumlar 21
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2016 00:13
Son 1 ayda ortalık iyice karıştı.Her taşın altından Microsoft çıkıyor.Peş peşe PC ye X1 oyunlarını duyurma,DX12 ve şimdi de Fable iptali.Microsoft bir şeyler düşünüyor.Oyun Dünyasını domine etmeye çalışıyorlar sanki.Windows 10 ile X1 birleşecek büyük ihtimal.Çok agresif hamleler geliyor..HAYIRLISI.
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2016 18:59
Cihazın taksidi bitmediyse demek.. Üzlme ama Microsoft bir şeyler düşünüyor :D Ahahaha ulan ne adamlarsınız :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 7.03.2016 21:07
Fabledan konsol muhabbeti çıkaran totolar ne alaka PS MS. Ben Fablei pcde oynadıydım hep çokgzel oyun kimse bilmez. Para mı alıyonuz siz soniden. Xbox batarsa PS oyunlarını alırsınız 4 katı fiyata. Hiç kafa çalışmıyor. Zaten siyasi seçimlerden görüyoruz köküne kadar gaza basanları.
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2016 12:53
Daadsy bak kardeşim beni sakın kendin gibi boş fanboylarla karıştırma.Ben boşa konuşmam.Ben burda Sony'yi övmüyorum ama Microsoftun bazı gerçeklerini hatırlatıyorum.Bu adamlar Project Milo diye birşey duyurdular hatırlarsan sonra görüntüler fake çıktı :) Bu bile kullanıcıyı keriz yerine koymaktır.
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2016 13:43
sakin ol pehlivan...
Daadsy
Daadsy 8.03.2016 01:52
kullanıcıya saygısızlık Microsoftun kanında var öylemi? Ondan her ay 4 tane bedava oyun veriyor gold üyelerine. Adama bak amma büyük konuşmuş. Sony nin hiç iptal olan oyunu olmadı sanki? Pc ye çıkacak oyunlarda iptal oluyor. Adam resmen zafer kazanmış gibi nara atıyor.. Vardır bu oyununda iptal edilmesinin mantıklı bir açıklaması. 2 tane eli cebinde adam " ulan ben birtürlü ısınamadım şu oyun iptal ediyorum bu ne böyle." demesiyle falanmı iptal edildi sanıyorsun? Bende 2 konsolda mevcut her ikiside patates durumda. Sadece kendilerine has 1-2 exclusive oyun dışında yüzlerine bile bakmıyorum açıkcası." he bide arkadaşlar fifa oynayacağı zaman bakıyoruz yüzüne" Hala kalkmış yok konsolun duyrulma evresinden bahsediyor... Kaldığı yerlere bak adamın.. Yazık bu adamlar gelip birde akıl veriyor " Buna rağmen cihazı alan kördür" falan.
Sen hayırdır ? ahah
MK Okuru
MK Okuru 7.03.2016 23:47
Tabiki konsol muhabbeti yapacağız tetris muhabbetimi bekliyordun.Bu oyun exclusive'di sonra pcyede duyuruldu sonrada gümmm :) Kullanıcıya saygısızlık Microsoftun kanında var.Daha konsol duyurulurken yok zorunlu net bağlantısı bilmemne gibi dayatmaları gördük.Buna rağmen cihazı alan kördür.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2016 12:50
Ulan adamlar oyunu iptal etmiş stüdyoları teker teker kapıyolar bizim fanboylar yok "vardır bir bildikleri","MC birşeyler planlıyor","Sağlam dönecekler" gibi şeylerle avunuyor.He kardeşim he stüdyo kapatarak sağlam döncek MC sektöre bekleyin siz.Manav falan açar bakarsınız DX12 destekli :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Samanoske
Samanoske 9.03.2016 05:20
Kusura bakma xbox one cilar yine kopurmus.yok sony de fazla exc yokmus.sayalim istersen senin xbox da sayacagin oyun belli hep xbox 360 da duydugumuz oyunlar forza halo gears of war baska ha birde alone wake neysi.zaten cogu oyun xbox one nin pc ye cikti sen neyin pesindesin.sana sony nin cikardigi exc oyunlari sayayim hic duymadigimiz.patatesmis de iki konsol yok ikiside varmis elinde.
The order 1886
Deep down
Until down
Blood borne
Drive clup
Street fighter 5
King of fighter 14
Shenmue 3
Shadow beast
Horizon zero dawn
Yakuza 6
Birde turkce dublaj oyun destegi yeter.sen hala xbox boyle yok direx 12 yok windows 10 bu neyin kafasi microsoft iyi kafa yapmis.konsolu ozel kilan onun kendine has oyunlarinin olmasi.yoksa her oyun ciksin pc ye o zaman konsola ne gerek var.herkes pc alsin indirsin bedava oyun.burada kar eden bir durum yok sadece xbox kullanicilari madur oluyor.asil patates xbox one almak.daha sen ne konusuyorsun xbox one da koskoca street fighter 5 yok hala bos bos konusuyorsunuz.dogru ya xbox one da killer instinct var kim takiyorsa bu oyunu.oyun konsolda oynanir.yok ekran karti yetmedi yok ram dusuk yok cekirdek dusuk kim ugrasir bunlarla.10 tane ekran karti alacagina bir tane konsol al yeter.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.03.2016 01:32
Artık bundan sonra "xbone kapatıldı" diye bir haber duyarsak şaşırmam. Xbox'ın sürünüp ölmesi için herşeyi yaptılar. Şu anki üst düzey Microsoft yetkililerin xbone'u istemedikleri zaten biliniyor. Xbox PC'nin kuması olarak da fazla dayanamaz. Bu kadar kayıp ve itibar kaybından sonra beli doğrulmaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fable Legends iptal edildi!
İlginizi Çekebilir