Fallout: London modu artık indirilebilir

Alparslan Gürlek 6.08.2022 - 12:00
Fallout London modu tam olarak çıkmış olmasa da NexusMods üzerinde artık indirilebilir bir sürümü var ve dileyen oyuncular indirip deneyebilirler.

Fallout 4 için geliştirilen ve oyunu baştan aşağı ele alarak Londra'ya götüren yeni mod için NexusMods üzerinde bir sürüm yayınlandı. Fallout London modunun yayınlanan sürümünde modu bekleyen oyuncular indirerek, oyuna eklenecek zırhları, atmosferi ve çevreyi deneyebilirler. Yayınlanan mod paketi, Londra modunun tamamını kapsamıyor.

Fallout London modu indirmeye açıldı

Bethesda'nın modun geliştirici ekibindeki insanları işe almaya devam etmesinin yanı sıra mod çalışmaları sürüyor. Tam sürümünün 2023'te piyasaya sürüleceği bildirilen mod için şimdiden Nexusmods üzerinde bir sürüm yayınlandı. Yayınlanan sürümde size moda dair bazı içerikler sunuyor ve denemeniz için bir fırsat veriyor da diyebiliriz.

Fallout: London modu artık indirilebilir

Fallout London modu, Londra'ya odaklanacak bir mod olarak karşımıza çıkacak. İçerisinde yeni NPC'ler, yeni silahlar, yaratıklar yeni bir dünya ve bu dünyada toplanmış yeni gruplar yer alacak. Fallout 5 çıkış tarihi oldukça uzak göründüğü için, o oyunu beklerken size zaman öldürmelik güzel bir alternatif olacaktır. Bethesda'ya göre daha Starfield ve TES 6 çıkmadan yeni bir Fallout oyunu gelmeyecekmiş.

Modun temelde nasıl göründüğünü bilmek istiyorsanız hemen aşağıdaki oynanış videosunu seyredebilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 03:22
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: London modu artık indirilebilir
İlginizi Çekebilir