Fallout MMO davasında sona mı yaklaşılıyor?

Murat Halilbeyoğlu 4.01.2012 - 22:15
Biriniz yapsın artık şu oyunu!
Bethesda'nın Interplay tarafından hazırlanmak istenen Fallout MMO'sunu durdurmak amacı ile açılan davanın üzerinden tam 3 sene geçti. Davanının daha ne kadar süreceği hakkında net bir bilgi yokken son ele geçirilen dökümanlar bu tatsız olayın artık sona yaklaştığını gösteriyor.

Fallout MMO davasında sona mı yaklaşılıyor?
Fallout wiki kullanıcısı Agent C adlı bir kişi 12 Aralık'ta yapılan duruşmanın kayıtlarının bir kısmını yayınlayarak Bethesda'nın süre gelen davada artık sona ulaştığını da belirtiyor. Agent C, siteye yazdığı yazıda "Yayımladığım şeyin adı SOP yani Standart Operation Procedure. Bu prosedürün gerçekleşmesi ciddi anlaşma görüşmelerinin yapıldığı anlamına geliyor" dedi.

Anlaşmanın sonu için tahmin edilen en büyük olasılık, Interplay ve geliştirici firması Masthead'in Fallout MMO'suna devam debileceği yönünde.

Öte yandan oyun ve şu ana kadar olan gelişim süreci hakkındaki bilgimiz çok az. Matshead'in sitesinde Project V13 olarak geçen oyun hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Öte yandan Interplay'in sitesinde ise Project V13'ün PC için hazırlandığı ve 2012'de çıkacağı belirtiliyor.

Güncelleme:

Şimdi aldığımız bir habere göre Interplay ve Bethesda arasında bir anlaşmaya varılmış ve taraflar anlaşma şartlarını görüşmek üzere toplanacaklarmış. Bunun kaynağı olarak da iki isimsiz kaynak gösteriliyor. İlk kaynak, ilk günün molasından sonra mahkeme salonuna geri dönemediğini çünkü kendisine tarafların anlaşma görüşmelerine başladığı bilgisi verildiğini belirtirken ikinci kaynak ise bir sonraki duruşma tarihini öğrenmek istediğinde kendisine "Planlanan bir duruşma olmadığı" bilgisi verilmiş.
Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2024 15:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout MMO davasında sona mı yaklaşılıyor?
İlginizi Çekebilir