Fallout: New Vegas Remaster Mı Geliyor?

Tunay Şahin 4.03.2024 - 12:05
Yeniden yapım veya remaster bekleyişinde olan Fallout hayranları olarak, Fallout: New Vegas'a dair yeni gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.

Bethesda'nın efsanevi Fallout serisi bizleri heyecanlandırmaya devam ediyor. Ancak, son gelişmeler, özellikle Fallout New Vegas hayranlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor. Avrupa derecelendirme kurulu PEGI'nin 29 Şubat'ta yaptığı sürpriz bir hamle, Fallout New Vegas Ultimate Edition'ın PC sürümüne yeni bir derecelendirme eklediğini ortaya koydu.

Fallout: New Vegas Remaster'ın Yenilikçi Modları

PEGI'nin bu hamlesiyle birlikte, Fallout New Vegas'ın yeniden yapımı veya remasterı gibi büyük bir güncelleme umutlarına kapıldık. Ancak, hayal kırıklığına uğramadan önce, durumun detaylarına bir göz atmak önemli. Mevcut verilere göre, yeni derecelendirme, oyunun Ultimate Edition sürümünü kapsıyor. Bu sürüm, temel oyunun yanı sıra birkaç küçük içerik paketini barındırıyor. Ancak, bu paketin sadece bir güncellenmiş PC sürümünden ibaret olabileceği de göz ardı edilmemelidir.

Fallout: New Vegas Remaster'ın Yenilikçi Modları

Bethesda'nın bu derecelendirmenin ardında yatan nedenleri merak ediyoruz. Bu hamle, bir tür yeniden yapılanma sürecinin işareti de olabilir. Ancak, gerçek durum ne olursa olsun, bu bizim yeni bir Fallout deneyimi beklediğimizin önüne geçemez.

Beklentiler ve Spekülasyonlar

Fallout serisinin hayranları, özellikle Fallout New Vegas'ın hayranları, her zaman yeni bir macera için sabırsızlanıyor. Önceki oyunlarının başarısından ilham alan geliştirici Obsidian Entertainment, Fallout New Vegas'ta unutulmaz bir deneyim sunmuştu. Bu nedenle, herhangi bir güncelleme veya yeni sürüm haberi, büyük bir heyecanla karşılanıyor.

Ancak, gerçekçi olmak gerekirse, Bethesda'nın şu anda yoğun bir şekilde uğraştığı başka projeler var. Fallout 5'in çıkışı için henüz bir tarih belirtilmedi ve bir Fallout TV dizisi de geliştirme aşamasında. Bu nedenle, Bethesda'nın mevcut projeleri üzerinde odaklanma ihtimali yüksek. Ancak, yine de, PEGI'nin bu hamlesi, Fallout serisinin hayranlarını heyecanlandırmaya yetti ve geleceğe dair umutları diri tutuyor.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 00:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.03.2024 01:41
urban region ps2 dövüş oyunu gelsin be kardeşim, bilen bilir bu oyunu
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.03.2024 11:56
Souls, soulslike, remake, remastered, oyun tarihinin kapkaranlık çağını yaşıyoruz gibi. Bir atlatamadık, bir kurtulamadık. Büyü mü yapıyorlar nedir buna alışanlar var, isteyenler var. Yeni bir oyun istemiyorlar aynı oyuna tekrar para vermek istiyorlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2024 22:33
silent hill downpour
silent hill homecoming
silent hill the room
silent hill 3
silent hill 1
remake yapsınlar series x pro çıktığında native 4K'da 120 fps kare hızında keyfimize bakalım
Kalan Karakter: 300 Gönder
Mejnun
Mejnun 4.03.2024 18:58
Remaster kurtarmaz o oyunu :D

O oyuna remake şarrrt
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.03.2024 15:31
Yeniden yorumlanmasi gereken oyunlarin basinda kendisi ama haberi yok
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fallout: New Vegas Remaster Mı Geliyor?
İlginizi Çekebilir