Far Cry 6, Vaas: Insanity indirilebilir içeriği çıktı

Ersin Kılıç 17.11.2021 - 11:20
Far Cry 6 indirilebilir içeriği Vaas: Insanity ile serinin en sevilen karakterlerinden Vaas Montenegro'nun çarpık zihnini keşfe çıkıyoruz.

Far Cry 6 için geçtiğimiz günlerde hakkında ilk bilgiler verilen Vaas: Insanity indirilebilir içeriğinin çıktığı duyuruldu. Far Cry 3'te mükemmek bir karakter portresi çizen Vaas Montenegro'nun çarpık zihnini keşfe çıkacağımız bu içerik hakkında yapılan resmi açıklama ve video ise şu şekilde;

Far Cry 6, Vaas: Insanity indirilebilir içeriği çıktı

Far Cry tarihinde ilk kez oyuncular, roguelite türünden ilham alan yepyeni bir deneyimde rolünü yeniden canlandıran Michael Mando'nun (Better Call Saul) oynadığı Far Cry 3'ün ikonik kötü adamı Vaas Montenegro olarak oynayabilecekler. Yoğun aksiyon ve hikâye anlatımını harmanlayan Vaas: Insanity; Vaas’ın geçmişini, dürtülerini ve amaçlarını daha iyi anlamak için eşsiz bir fırsat sağlayacak.

Oyuncular, solo veya iki oyunculu koopta Vaas'ın ruhunun derinliklerine inebilecekler. Buna ek olarak Vaas: Insanity'ye sahip olan oyuncular, arkadaşı Far Cry 6'ya sahipse ve aynı cihaz ailesinde oynuyorsa, bir arkadaşını DLC'yi birlikte keşfetmeye ücretsiz olarak davet edebilir. Bu, oyunun mevcut olduğu tüm platformlar için geçerlidir. Vaas: Insanity, önerilen 15 € fiyatıyla dijital olarak erişilebilir ve Far Cry 6 Sezon Kartı’na (Pagan Min ve Joseph Seed’i içeren gelecek DLC bölümlerinin yanı sıra) dâhildir.

 

Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen Far Cry 6, oyuncuları günümüz gerilla devriminin kalbine sürükleyen, açık dünya birinci şahıs nişancı oyunudur. Yara adasında Başkan Antón Castillo, oğlu Diego'yu kendi ayak izlerini takip etmesi için yetiştirirken ulusunu eski ihtişamına geri döndürme sözü verdi. Ancak cennetin de bir bedeli var çünkü ülkesini zenginleştirmek demek, görüşüne ters düşenlere boyun eğdirmesi anlamına gelir. Oyuncular, Yara’dan kaçmaya çalışan ancak sonunda devrimci grup Libertad'a katılan, askeri okuldan terk bir yerli olan Dani Rojas olarak Yara'yı özgürleştirme amacını üstlenecekler. Dani olarak oyuncular, şimdiye kadarki en yaratıcı ve yenilikçi cephanelik ile Far Cry tarzı "Resolver” yani çözümcü gerilla savaşının adrenalini ve kaosunu yaşayacaklar.  

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 10:06
Kalan Karakter: 300 Gönder
MKY
MKY 17.11.2021 21:45
Bana göre serideki en iyi oyun Far Cry 3'tür.

''Did I ever tell you what the definition of insanity is?''
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.11.2021 11:40
Çıksa ne olcak güncelleme yi yaptık ama oyun açılmıyor bugisof klasiği
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6, Vaas: Insanity indirilebilir içeriği çıktı
İlginizi Çekebilir