Far Cry 6, AMD FSR ve Ray Tracing destekleyecek

Ersin Kılıç 15.09.2021 - 13:58
Far Cry 6 PC sürümü için yeni bir video yayınlandı ve oyunun FSR ile birlikte Ray Tracing özelliklerine sahip olacağı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde beş saat kadar oynama şansına eriştiğimiz Far Cry 6 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunun yapımcısı Ubisoft yerine bu sefer AMD tarafından oyun için yeni bir video yayınladı ve bu videoya baktığımızda doğal olarak Far Cry 6 PC sürümüne odaklandığını görüyoruz. Videonun odağında ise AMD FSR (FidelityFX Super Resolution) ve grafiksel detayların olduğunu görüyoruz.

Far Cry 6, AMD FSR ve Ray Tracing destekleyecek

Videoda ilk olarak AMD bileşenlerine sahip olan bir bilgisayarda 60 FPS olarak kaydedildiği bilgisi verilmiş. Yapım ekibinin işlemci ve ekran kartı tarafında özel optimizasyon yaptığına değinildiğini de görüyoruz. Yine oyunun PC sürümü yüksek doku kalitesinin yanı sıra 4K çözünürlüğe ve 60 FPS yenileme hızında geniş ekran desteğine de sahip olacak. Tabi başlıkta da belirtiğimiz gibi ışın izleme, daha iyi gölgelendirme seçenekleri ve AMD FSR desteğine de bu video içerisinde yer verilmiş. Yayınlanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Far Cry 6'da bu sefer oldukça büyük Yara Adası'na gideceğiz ve buradan kaçmaya çalışırken kendimizi büyük bir direnişin ortasında bulacağız. Dani Rojas isimli karakteri yöneteceğimiz oyunda Anton Castello isimli diktatörü alaşağı etmeye çalışacağız.

Serinin bilindik dinamikleri dışında bazı yeniliklere de yer verilen oyun hakkında daha fazla bilgi almak için Far Cry 6 ön inceleme içeriğimize ya da kendi kaydettiğimiz oynanış görüntülerine yer verdiğimiz videoya da göz atabilirsiniz.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2021 22:42
FSR ile gelmesi çok iyi olmuş umarım daha birçok oyuna gelir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2021 14:53
AMD fsr şu anda kötü durumda daha çok gelişmesi lazım açınca görüntü kalitesi çok düşüyor. Çözünürlüğü dusur oyna aynı sey
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2021 22:41
hayır yüksek kalitede fark bile yok denecek kadar az. FSR gayet iyi bir teknoloji evet geliştirimesi lazım fakat senin dediğin kadar kötü değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 16.09.2021 19:15
sanal grafiklere ray tracing koysan nolur koymasan hissiyat yok hiçbirinde
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6, AMD FSR ve Ray Tracing destekleyecek
İlginizi Çekebilir