Far Cry 6 E3 2021 videoları yayınlandı, eski kötüler geri dönüyor

Ersin Kılıç 12.06.2021 - 22:56
Geçtiğimiz dakikalarda düzenlenen Ubisoft sunumunda Far Cry 6 için oynanış videosunun yanı oyundan yeni detaylar da paylaşıldı.

Far Cry 6 yeni oynanış videosu ve detayları Ubisoft geçtiğimiz dakikalarda düzenlediği E3 2021 sunumda yayınlandı. Geçtiğimiz ay düzenlenen özel sunumda ilk detaylarını görme şansına eriştiğimiz oyun için bu sefer hem hikaye detaylarına odaklanan hem de oynanış kısımlarının gözüktüğü videolar yayınlandı. Ubisoft Toronto tarafından geliştirilen oyunun videoları ve detayları şu şekilde;

Far Cry 6, 7 Ekim'de çıkacak

Oyun için ilk olarak hikaye için önemli bir video yayınlandı. Bu videoda Antón Castillo'nun oğlunun kaçmak üzere gizlice bir gemiye bindiğini görüyoruz. Tabi ki Diego'nun bu kaçma girişimi Castillo'nun baskını ile başarısız oluyor. Bu noktada Giancarlo Esposito (The Mandalorian, Breaking Bad) tarafından canlandırılan Castillo karakterinin aslında ne kadar acımasız olduğu da gözler önüne serilmiş. Gemidekilerin Diego'nun kimliğini bilmemesine rağmen gözünü bile kırpmadan onları infaz ettiğine tanıklık ediyoruz. Zaten daha önce yapılan bir söyleşide Giancarlo Esposito oynadığı kötü karakterler arsında çok fazla favorisi olduğunu fakat Castillo'nun en acımasız ve şiddetten keyif alan karakter olduğunu dile getirmişti.

Bu videodan sonra ise aslında sürpriz bir video yayınlandı. Daha önce çıkan Far Cry oyunlarında karşılaştığımız Vaas, Pagan ve Joseph gibi kötü karakterleri kontrol edeceğimiz özel bir içerik paketi de duyuruldu. Far Cry 6 Season Pass alan oyunculara sunulacak bu ek paket dışında Far Cry 3: Blood Dragon'un da season pass ile verileceği de açıklandı. Season Pass içerikleri ve videosu ise şu şekilde;

  • DLC Bölüm 1: “Vaas: Insanity”
  • DLC Bölüm 2: “Pagan: Control”
  • DLC Bölüm 3: “Joseph: Collapse”
  • Far Cry 3: Blood Dragon
    • Blood Dragon Seti, içeriğinde:
    • Bir kıyafet: Blood Dragon Ekipman Seti
    • İki silah: AJM9 ve Kobracon
    • Bir araç: Omega Enforcer
    • Bir silah uğurluğu: KillStar
    • Bir hayvan dostu: K-9000
    • Bir araç uğurluğu: Blood Dragon Chibi

Far Cry 6 hakkında;

Ubisoft, Far Cry 6'nın 7 Ekim'de tüm dünyada Xbox Series X | S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4, Stadia, Amazon Luna ve Windows PC için sadece Epic Games Store ve Ubisoft Store'da yayınlanacağını duyurdu. Karayipler'in kalbinde adeta zamanın geçmişte donup kaldığı tropikal bir cennet olan Yara'da yer alan oyuncular, Yara halkını,  ve Anthony Gonzalez (Coco) tarafından hayata geçirilen diktatör Antón Castillo ve onun genç oğlu Diego'nun baskıcı yönetiminden kurtarmak için devrime katılırken, adrenalin dolu gerilla savaşının kaosunu yaşayacaklar. 

Askeri okuldan terk olan Yara yerlisi Dani Rojas olarak, Antón yönetiminin vahşeti yeni zirvelere ulaştığında ve ülke genelinde devrim ateşi alevlendiğinde oyuncular, gerilla hareketine sürüklenecekler. Oyuncular, Dani'yi bir kadın veya erkek olarak oynamayı seçebilecek ve devrimci grup Libertad'ın lideri Clara Garcia veya bitkin düşmüş, eski bir KGB ajanı ve gerilla ustası olan Juan Cortez de dahil olmak üzere renkli karakterlerle güçlerini birleştirerek zorbayı devirmek için savaşacaklar.

Far Cry 6 E3 2021 videoları yayınlandı, eski kötüler geri dönüyor

Oyuncular, Antón'un ordusunun ezici gücüne karşı başarılı olmak için Yara'da bulunan bir çözümcü felsefesi olan “Resolver” yöntemini benimseyecek ve bunun için çevrelerindeki her şeyden yararlanarak ihtiyaçları olanı üretip rejimi alaşağı etmeye çalışacaklar. “Resolver” ustası Juan Cortez'in yaratıcılığından beslenen Far Cry 6, özelleştirilebilir çözümcü silah ile araçlardan oluşan geniş ve alışılanın dışında bir cephaneliğe sahiptir. Motosiklet motoruyla çalışan bir minigun'dan, güdümlü füze fırlatma sırt çantasına kadar, “resolver” felsefesinin sınırlarını zorlamak, Dani'ye bütün bir gerilla ordusunun gücünü verecek.

Yorumlar 9
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 04:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 18:06
ee kötülerle kötülerimi öldürecez :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 14:23
Trailere bak oynanişa bak ne hikaye ne bi b...ok var bomboş boş gereksiz oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 13:42
far cry 6 hikaye asıl yılın oyunu dying light 2 7 Aralıkta türkçe altyazı desteği ile gümbür gümbür geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2021 23:58
yılın çöpü çok abartılıyor. asıl oyun dl2 dir
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 11:29
Yaş kaç ? Asıl oyun dl2’miş. Yok bu çöpmüş. Çöplüğe çevirdiniz siteyi. Giresimiz gelmiyor artık.
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 08:36
adın görünmüyor diye milletin sevdiği şeylere sallamak kolay sayın okur saygılı olalım azıcık he seviyemiz olsun ne dersin?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2021 09:56
Yaramaz walalhi alip oynanacak oyun değil , far cry 1 gibi olmassa oyun oynamam
Kalan Karakter: 300 Gönder
Far Cry 6 E3 2021 videoları yayınlandı, eski kötüler geri dönüyor
İlginizi Çekebilir