Fenerbahçe taraftarının Fortnite sevinci oyuncuları güldürdü

Furkan Güler 25.09.2018 - 13:52
Derbi heyecanı Fortnite dansı ile birleşti.

Geride bıraktığımız akşam Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi, büyük bir heyecanla futbolseverler tarafından izlendi. Maçta yaşanan renkli görüntülerin yanı sıra derbi öncesinde kameralara yansıyan bir video, oyuncuların ilgisini çekmeyi başardı. Vakti zamanında Fortnite'la birlikte ünlü olan Orange Justice dansı, derbiden önce yerel televizyonlarda yayınlandı. 1 - 1'lik skorla biten maç oldukça heyecanlı geçse de, bu görüntüleri gören oyuncuların aklına maç sırasında da Fortnite geldi.

Derbi öncesinde Fortnite dansı

Battle Royale piyasasında en çok oyuncuya hitap eden oyunlardan bir tanesi olan Fortnite, güç geçtikçe kitlesini büyütmeye devam ediyor. Dünya genelinde olduğu kadar ülkemizde de yaygın hale gelen Fortnite'ın etkisi, videoda görüldüğü gibi gözler önüne serildi.

Neredeyse oyun oynanabilen tüm platformlarda bulunan Fortnite, son olarak Switch platformuna çıktı. Mobil tarafta da milyonlarca oyuncu tarafından oynanabilen yapım, Epic Games'e bu aralar adeta para basıyor. Oyun yayıncıları sayesinde yaygınlaşan başarılı oyun, bakalım daha ne kadar gündemde kalmaya devam edecek? Ayrıca Black Ops 4 ve BF5'le birlikte Fortnite'ın rakipleri de çoğalmakta.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 00:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2018 21:51
dostluk kazandı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.09.2018 19:02
ben daha iyi yapıyom
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fenerbahçe taraftarının Fortnite sevinci
İlginizi Çekebilir