FIFA 14'te bağlantı her şey olacak!

Berkant Jeff Akarcan 11.03.2013 - 16:44
Yoksa Cevat Yerli haklı mı çıkacak?
FIFA serisinin son yıllardaki büyük başarısının arkasındaki isim David Rutter, FIFA markasının ve serinin bir sonraki oyunu FIFA 14 hakkında konuştu. Rutter, FIFA 14'ün kaçınılmaz olarak online özelliklere ağırlık vereceğini ama oyunun tek kişilik modunun da baki kalacağını söyledi.

FIFA 14'te bağlantı her şey olacak!


What Culture'a verdiği röportajda, FIFA serisinin yapımcısı David Rutter, aslında son iki oyundur bu aşamaya geldiklerini dile getirdi. "Konsolu internete hep bağlı olan bir oyuncu için EA Sports Football Club oyunun her şeyi. Yaptığınız her şey [EASFC'de] seviye puanı olarak geri dönüyor ve arkadaşlarınızın da neler yaptığını görebiliyorsunuz" diyen Rutter, sözlerine şu şekilde devam etti: "Profesyonel oyuncuların verilerini ve gerçek maçlardan anları oyunda her zaman güncel tutuyoruz. EASFC'nizi konsolunuz dışında da App'imizi indirip otobüs veya iş yerinizden yönetebiliyorsunuz. Ve evet - önümüzdeki yıllarda bu daha da yoğunlaşacak."

Kısacası FIFA 14 önümüzdeki yıllarda tamamiyle çevrimiçi bir deneyim veren bir oyun haline gelecek. Ancak bu demek değil ki, oyunun tek kişilik modu yabana atılacak.

Oyuncu istatistiklerine bakacak olursak FIFA'yı online oynamayan oyuncuların da sayısı bir hayli fazla ve Rutter'a göre bu deneyimlerinden oldukça memnunlar. Bu sebepten dolayı Rutter ve ekibi için tek kişilik mod da önemli bir yere sahip ve FIFA 14'te de kariyer modu oldukça güçlü olacak.

FIFA'nın halihazırda oldukça dolu bir içeriğe sahip olduğunu hatırlatan Rutter; şimdiki gibi tek kişilik, co-op, karşılıklı multiplayer, puanlı ve puansız maçlar, kariyer modu ve Pro modu gibi bir sürü modu bir sürü oyuncu ve takımla sunmaya devam edeceklerini söyledi ve geçtiğimiz üç senedir sundukları 'derin' içeriği devam ettireceklerini söyledi.
Yorumlar 36
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 14:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
FIFA 14'te bağlantı her şey olacak!
İlginizi Çekebilir