Final Fantasy 14 Steam kullanıcıları oyuna giremiyorlar

Murathan Özlü 8.03.2022 - 19:20
Final Fantasy 14 Steam kullanıcıları, Square Enix'in oyuna eklediği ekstra güvenlik önlemleri sebebiyle yükleme ekranından ötesini göremiyorlar.

Final Fantasy 14 Steam kullanıcıları oyuna giremiyorlar.  Square Enix'in yeni uygulamaya koyduğu güvenlik önlemleri oyunu biraz fazla güvene almış gibi görünüyor. Firma, FF 14'ü uzun bir bakım sürecinden geçirdikten sonra yeni Final Fantasy XIV Steam hesap bağlama özelliğini duyurmuştu. Bu değişikliğin ardından, oyuncuların Steam ve Square Enix hesaplarını bağlamaları gerekiyordu.

Final Fantasy 14 Steam sürümüne girilemiyor

Square Enix, bunu ekstra bir güvenlik önlemi olarak aldıklarını belirtmişti. Ancak kimi oyuncular Steam'in arkada her daim açık olmasının gerekmesinden memnun kalmamış, kimileri ise oyun eklentilerinde soruna yol açtığını belirtmişlerdi.  Ancak  Reddit'te kullanıcıların yazdığına göre, bu güncellemenin ardından çoğu oyuncu giriş ekranından öteye gidemiyor.

Final Fantasy 14 Steam

Bir oyuncu, oyunun Steam sürümünü kullandığını ve bu güvenlik önlemi eklenmeden önce oyuna rahatça girebildiğini ancak şu an oyuna giremediğini ve " Teknik bir hata oluştu" hatası aldığını belirtiyor. Oyuncuların bu hatayı aldıktan sonra oyundan çıkmaktan başka bir seçenekleri de yok.  Başka bir problemin de, Stem hesabında özel karakter kullanan kullanıcıların hesaplarını bağlayamamaları olarak gösteriliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 15:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy 14 Steam kullanıcıları oyuna giremiyorlar
İlginizi Çekebilir