Final Fantasy XV'in çoklu oyuncu modu ertelendi

Ersin Kılıç 23.10.2017 - 10:46
oyunun çoklu oyuncu modu için yeni tarih verildi

Final Fantasy XV'in uzun süredir beklenen ve en büyük güncellemelerinden birisi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Oyuna multiplayer, yani çoklu oyuncu modunu ekleyecek olan Comrades içeriğinin ertelendiği açıklandı.

Final Fantasy XV'in Comrades içeriği ertelendi

Normalde bu ay sonunda, tam tarih vermek gerekirse 31 Ekim'de çıkacağı açıklanan Comrades içeriğinin en az 2 hafta ertelendiği duyuruldu. Yani çok fazla bekleyecek olmasak da içeriğin yeni çıkış tarihi tam olarak verilmemiş. Bunun yerine 2 hafta ve Kasım ayının ilk yarısı ifadelerine yer verilmiş.

Final Fantasy XV: Comrades bilgileri

FINAL FANTASY  XV Comrades'te oyuncular kendi avatarlarını yaratıp üç arkadaşlarıyla birlikte epik görevleri yapabilecekler ve oyunun ilk ve tek multiplayer genişlemesi “Comrades”te savaşabilecekler. Ana oyunun 13. Bölümü’ndeki olaylardan sonra Noctis’in kaybolmasıyla alakalı daha fazla şey öğrenmek için Kingsglaive’de hayatta kalmış biri olarak oyuna başlayacaklar.

Kingsglaive üyeleri olarak, oyuncular Lucian soyunun özel güçlerini bahşeden kraliyet mühürlerini takıyorlar. Oyuncular böylece strateji yapabilir ve bir çok görevde dengeli bir takım oluşturabilir. Multiplayer görevlere ek olarak, oyuncular tek oyunculu görevlerle de karakterlerini geliştirebilirler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 21:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Final Fantasy XV'in çoklu oyuncu modu ertelendi
İlginizi Çekebilir