Flash Cart: Nintendo Switch Depolama Cihazı

Utku Biçer 26.12.2023 - 12:38
Yeni sızıntıya göre Nintendo Switch’ler için yeni depolama cihazı olan "Flash Cart" geliştiriliyor. Ürün tüm model ve yazılımları destekleyecek.

Sızıntıya göre Nintendo Switch yakın gelecekte yeni bir tür “flash cart” depolama cihazına sahip olabilir. Twitter/X ve çevrimiçi farklı forumlarda yayılmaya başlayan video sızıntısı, yeni depolama cihazını kullanan farklı bir beta test cihazını gösteriyor. Videoda gösterildiği gibi tek bir kartuş üzerinden birden fazla farklı oyunu destekleyeceği söylentiler arasında. Sızıntı Twitter/X sayfası olan AfterTimeX tarafından paylaşıldı. 

Videoda beta test kullanıcısının çalışabilirliğini doğrulamak adına kartuşu manuel olarak ekleyip çıkarttığı görülüyor. Test görevlisi ayrıca sistem üzerindeki çeşitli romlar arasında gezinerek depolama alanını da kullanıyor. Bu oyunlar sızıntı videosunda görüldüğü üzere tek bir depolama alanını kullanarak gerçekleştirirken, oyunların ise oynamaya hazır olduğunu gösteriliyor.

"Flash Cart" Tüm Model Nintendo Switch ve Yazılımları Destekleyecek

Bu başarılı ürün, mevcut Switch depolama sistemi için büyük bir yükseltme olacak gibi görünüyor. Dahası, her türlü model ve yazılımı da destekleyeceği söyleniyor. Paylaşılan Tweet’te tüm aygıt yazılımlarını, tüm Switch modellerini ve tüm bölgeleri destekleyeceğinden açıkça bahsediliyor. Dolayısıyla bu açıklama, bu el cihazının her kullanıcı için uyarlanabilirliğini ve uyumluluğunu doğrulamakta. Tüm bunların yanı sıra sızıntı videosunda cihaz tamamen yasal görünüyor. Videoda herhangi bir sorun veya kötü niyet belirtisi sunulmamış.  

Ürünün satışa hazır olduğu bildirilmiş durumda. Ancak bu “flash cart” depolama cihazları için ilk partinin Ocak 2024’te sevk edileceği söylentiler arasında. Yeni depolamanın arkasındaki üçüncü taraf, sevkiyat günleri yaklaştıkça muhtemelen daha fazla bilgi açıklayacaktır.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 11:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flash Cart: Nintendo Switch Depolama Cihazı
İlginizi Çekebilir