Microsoft Flight Simulator yeni video ile göz kamaştırıyor

Ersin Kılıç 8.02.2020 - 14:55
Microsoft Flight Simulator yeni videosu ile görsel ve simülasyon anlamında ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seriyor.

Duyurulduğu andan itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Microsoft Flight Simulator için iki ayrı, toplamda yaklaşık 50 dakika uzunluğunda video yayınlandı. Yayınlanan videolara baktığımızda ise görsel ve simülasyon anlamında oyunun ne kadar başarılı olduğunu görüyoruz.

Microsoft Flight Simulator yeni video ile göz kamaştırıyor

Jose Carlos tarafından yayınlanan videolar, oyunun Alpha aşamasından alınmış. Oyunu bu aşamada test etme şansı yakalayan Carlos, yayınladığı iki ayrı videoda oyunun tüm güzelliklerini ve görsel gücünü adeta gözler önüne sermiş de diyebiliriz.

Yeni nesil konsol ve oyunların kapıda olduğu şu günlerde, Microsoft Flight Simulator sahip olduğu görsel güç ile yeni nesilin kapısını araladı da denebilir. Kullandığı harita sistemi ile tüm dünyayı ayaklarımızın altına serecek olan oyunda gerçekçi bulut ve dinamik hava sistemi gibi özellikler de yer alacak. Son olarak Flight Simulator sanal gerçeklik desteğine kavuştuğu da açıklanmıştı. Bu sene içerisinde çıkması beklenen oyunun yeni videolarına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Oyundaki harita sistemini biraz daha açacak olursak, oyunun Bing harita sistemini kullanacağını söyleyebiliriz. Yani Microsoft'un sahip olduğu Bing haritalarını bulut üzerinden oyuna aktaracak olan Microsoft Flight Simulator'da böylelikle çok daha gerçekçi yeryüzü ile karşılaşacağız. Sahip olunan bu sistemi, geliştirilen özel bulut ve dinamik hava ile birleştiren yapım ekibi, böylelikle oyunculara gerçek bir simülasyon deneyimi sunmayı hedefliyor.

Yani İstanbul'dan İngiltere'ye ya da Amerika'ya yapacağınız bir uçuş, oyun süresini hızlandırmazsanız gerçekten de saatler sürebilecek ve birebir dünya haritasında yolculuk edeceksiniz. Kısacası oyunun hem kara hem de okyanus, deniz olarak dünyayı birebir aktaracağını söyleyebiliriz. Öyle ki oyunun içerisinde 2 milyondan fazla şehir ve bununla birlikte 40.000 civarında hava alanı bulunacak.

Microsoft Flight Simulator yeni video ile göz kamaştırıyor

Microsoft Flight Simulator hakkında;

Microsoft Flight Simulator, en sevilen simülasyon serilerinden birinin yeni neslini temsil ediyor. Bu inanılmaz gerçekçi dünyada hafif uçaklardan geniş gövdeli jetlere kadar en ayrıntılı ve etkileyici görünen uçakları uçurun. Kendi uçuş rotanızı oluşturun ve dünyada istediğiniz bir yere uçun. Gündüz veya gece uçuşlarının tadını çıkarın ve gerçekçi, zorlu hava koşullarıyla yüzleşin.

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 11.02.2020 03:18
Sabırla bekliyoruz. Harika bir iş yapmışlar gibi...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Spider_hip
Spider_hip 10.02.2020 07:32
Ben telif yemeden önce izleyebilmiştim. Sonuçta henüz test aşamasındaki oyunun görüntülerini izinsiz koymuş arkadaş. Hatta onlarca insan bu videoyu koyman yasak falan diye uyardı youtube da ama arkadaş anlayamadı. Yoo microsoft benimle anlaşma yapmadı, ben imzalamadım falan diye saçmalıyordu :) Neyse yemiş telifi haliyle. Videoya gelirsek genel olarak fena değil ama daha da çok işi vardı. Maşallah arkadaş piste yaklaşmadan stall a girdi. Bir güzel yerde top gibi sekti, sonra tüm bina, ağaç ve konteynerlerin arasından geçti. Tekrar havalandı ve piste kondu :) Tabi daha üzerinde çalışılmaya devam ediliyor ama bana kalırsa yine önceki gibi en fazla düştüğünüzde crashed yazacak ve bitecek. Gerçekçi çapışma fizik efektleri koymayacaklar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2020 21:03
videolar telif yemiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2020 17:59
Videolar açılmıyor, telif yemiş galiba
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.02.2020 14:35
Videolar çalışmıyor, yükledikten sonra kontrol edilmiyor mu?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Flight Simulator yeni video ve bilgileri ile göz kamaştırıyor
İlginizi Çekebilir