Florian Munteanu, Krieg olarak Borderlands kadrosunda

Özgür Deveci 10.03.2021 - 14:43
Eli Roth imzası taşıyan ve aynı adlı video oyunundan uyarlanan Borderlands filminin oyuncu kadrosuna Florian Munteanu dahil oldu.

Florian Munteanu, popüler video oyunu serisinin sinema uyarlaması olan Borderlands'in oyuncu kadrosuna dahil oldu ve başrolde Cate Blanchett ve Kevin Hart'a eşlik edecek. Munteanu, Lionsgate yapımı filmde genç bir patlayıcı uzmanı olan Tiny Tina'nın iri kıyım koruyucusu olan Krieg'i canlandıracak. Filmin yönetmenliğini ise, aksiyon gerilim filmi Death Wish'de imzası olan Eli Roth üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtis (Tannis), Kevin Hart (Roland) ve Ariana Greenblatt (Tiny Tina) gibi ünlü isimler yer alıyor.

Munteanu, daha önce Creed II'de Michael B. Jordan'la birlikte rol almıştı. Ayrıca, COVID-19 salgını yüzünden ertelenen Marvel yapımı Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminde Razor Fist olarak rol almaya hazırlanıyor. Başarılı oyuncunun kadroya dahil olmasıyla ilgili, filmin yönetmeni Roth, "Florian, çılgın ve vahşi görünen bir karaktere gerçek insanlığı ve birden fazla katmanı getirecek. Krieg karakteri için oyuncu bulmak gerçekten çok zordu. Ancak Florian, onu hayata döndürmeyi ve bilmediğim bir şekilde onu dengelemeyi başardı. Harika bir Krieg olacak ve bizim inanılmaz oyuncu kadromuza mükemmel bir şekilde uyum sağlayacak." ifadelerinde bulundu.

Florian Munteanu, Krieg olarak Borderlands kadrosunda

Florian Munteanu, Krieg olarak Borderlands kadrosunda

Borderlands, kurgusal Pandora gezegeninde gizemli bir kalıntının peşine düşen bir grup insanın hikayesini konu alıyor. HBO yapımı Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını ise Avi Arad, Ari Arad ve Erik Feig üstleniyor. İlk olarak, Gearbox Software tarafından 2009 yılında PC ve konsollar için piyasaya sürülen Borderlands, yayıncısı 2K için Borderlands 2 dahil olmak üzere birçok devam oyunu ortaya çıkardı. Eylül 2019'da piyasaya çıkan son oyun Borderlands 3, dünya çapında 11 milyonun üzerinde kopya sattı. Tüm seri, dünya çapında 68 milyondan fazla kopya satarak, tarihin en popüler video oyunlarından biri oldu.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
Florian Munteanu, Krieg olarak Borderlands kadrosunda
İlginizi Çekebilir