Forspoken oyunundan yeni görüntüler geldi

Alparslan Gürlek 24.03.2021 - 15:52
Project Athia adıyla karşımıza çıkan Forspoken için yeni ve güzel gözüken ekran görüntüleri ortaya çıktı. Oyun 2022 yılında çıkacak.

İsimsiz bir proje olarak karşımıza çıkan Project Athia, geçtiğimiz hafta Forspoken adıyla duyurulmuştu. Square Enix ve Luminous Productions tarafından geliştirilen oyun için bugün yeni ekran görüntüleri paylaşıldı. Nvidia GeForce'un Türkiye Twitter hesabı tarafından paylaşılan görüntüler oyunun grafiklerini gözler önüne seriyor.

Forspoken ekran görüntüleri güzel görünüyor

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta yapılan Square Enix Presents sunumunda oyun hakkında ilk detaylı bilgileri almıştık. Yapılan sunumda oyunun hikayesine, oynanışına ve atmosferine değinilen yeni bir duyuru videosu da yayınlanmıştı. Şimdi ise Forspoken için Nvidia GeForce Türkiye Twitter hesabı üzerinden yeni ekran görüntüleri paylaşıldı.

Forspoken oyunundan yeni görüntüler geldi

Aslında geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmandan alınmış gibi görünen ekran görüntüleri, oyunun güçlü yönlerini bir bir ortaya koyuyor. Aynı zamanda oyunun oldukça büyük düşmanları ve yer yer kasvetli, yer yer iç açan atmosferini de gözler önüne seriyor. Fragmanda oyuncuların dikkatini çevrenin biraz donuk görünmesi çekmişti, tabi ekran görüntülerinden bu konuyla ilgili bir çıkarıma ulaşmak oldukça güç. Yine de oyunun yeni nesil PlayStation 5'e çıktığını varsayarak grafikler anlamında bizi üzeceğini söylemek güç.

Forspoken oyunundan yeni görüntüler geldi

Yayınlanan fragmanda ve ekran görüntülerine dayanarak Forspoken boss savaşlarının oldukça heyecanlı geçeceğini söyleyebiliriz. Oldukça büyük ejderha, mutant ayı gibi farklı düşmanlar şimdiye kadar gördüklerimiz arasındaydı. Ayrıca oyunun hızlı yapısı hem dünyasında gezerken, hem de savaşları sırasında bize büyük keyif verecek gibi görünüyor. Yine düşmanların da en az bizim kadar hızlı olduğunu söyleyebiliriz.

Forspoken oyunundan yeni görüntüler geldi

Bunun yanı sıra Square Enix Present sunumunda yapılan bütün duyuruları bir haberimizde toplamıştık. Yeni Life is Strange oyunuyla birlikte Outriders gibi ilgi çeken yapımlara dair haberlerin hepsini okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca Forspoken için yayınlanan ilk fragmanın bulunduğu haberimizi de okumayı unutmayın. PlayStation 5 ve PC platformları için 2022'de çıkacak yapım hakkında bildiklerimiz henüz bu kadar. Frey Holland'ın fantastik bir dünyada hayatta kalma mücadelesi verirken sihirlerinden yardım alacağı Forspoken, önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek. Peki sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmında bizlerle ve diğer okurlarla paylaşmayı unutmayın.

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 04:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 09:32
Kaç gün önce yayınlanan trailerda ki görüntüleri yeni haber gibi paylaşmışsınız tebrik ediyorum habercilik bu.

-----------------------------------

Görüntüleri biz almıyoruz, Square Enix kendisi yayınlıyor. Elma ile armutu karıştırmayalım lütfen.
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 11:47
elma ile armut degil , video karsilastirmasi zannedersem :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 21:29
Tek hikayeyle olmaz , sihir nedir yahu , adam gibi oyun yok bi callisto protokol trailere bak bide buna bu oyuna parami weririm la
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.03.2021 10:21
Umarım hikayesi güzel bir oyun yaparlar ve kendisini tekrar etmez. Güzel oyun gibi geliyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 22:11
oyun çok hızlı aklıma shadow of mordor geldi umarım onun gibi kaotik kendini tekrar eden şekilde olmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 20:16
Yayıncı squera enix olunca ortalama oyun olur
Kalan Karakter: 300 Gönder
Forspoken oyunundan yeni görüntüler geldi
İlginizi Çekebilir