Fortnite harita değişikliği sızmış olabilir

Talha Ramazan Yüzmeç 30.06.2022 - 00:57
Bildiğiniz üzere Fortnite Sezon 3 büyük bir dönüşüme hazırlanıyor. Bu hazırlıklardan biri olan harita değişiklikleri sızmış olabilir.

Fornite 3 sezonunu şaşırtıcı derecede sakin bir açılışla başlattı. Harita mevsimler arasında bölündü, Yeni Vibin' görev serisinin harita ilerlemesine yön vermesi haftalar aldı. Şu sıralar oyun sıfır noktasına geri dönüyor. Gerçeklik ağacının, Fortnite’ın oyuncu tabanının yardımıyla yayılan kökleri ve sürgünleriyle çiçek açıyor.

Fortnite harita değişikliği sızıntısı oyuncuları heyecanlandırdı

Fortnite harita değişikliği sızmış olabilir

Sırada ne olduğuna gelince, sızıntı yapanlar bir sonraki değişecek harita konumunu keşfetmiş olabilir. Değişecek olan yer, Rocky Reels ile Joneses'in ilgi çekici noktaları arasında bulunan tapınak olacağı öne sürülüyor. Fortnite oyuncuları, bu yeri güvenli bir düşme noktası olarak tanıyabilir. Rocky Reels, şaşırtıcı bir değişiklik için mükemmel bir yer gibi görünüyor.

HYPEX adlı twitter kullanıcısı bu yeni tapınak konumunun Fortnite'ın dosyalarında The Tower olarak geçtiğini iddia etti. Sezon 3'te diğer konumlarda yapılan değişikliklere uygun olarak konumun Temple Bloom olarak adlandırılabileceğini ekledi. Kesin olarak gerçeklik ağacının köklerini bu sezon Fortnite haritasına yayacağını söyleyebiliriz.  Bu kökler, yeni Reality Tree çiçeklerini oluşturmak için toprak üstüne çıkacak. Değişiklik üzerindeki ana fikrin oyuncu maça her girdiğinde, harita benzersiz ve beklenmedik bir şey sunacak ve aynı zamanda her şeyin çıldırdığını ve potansiyel bir felaketin büyüdüğünü oyunculara hissetirmek olduğu düşünülüyor.

Fortnite'ın haritasında yakında değişecek olan tek yer tapınak da olmayacak. Sleepy Sound ve Condo Canyon'a daha büyük değişiklikler geliyor, normal gibi görünen iki yer, onları daha eğlenceli atlama yerleri haline getirmek için kesinlikle değiştirilebilir. Bu Fortnite sezonunun diğer sezonlardan daha uzun olması bekleniyor, bu nedenle Epic Games'in haritadaki önemli değişiklikleri bitirmesi zaman alacak gibi görünüyor. Yaptığı değişiklikler, mevcut haritayı farklı şekillerde daha heyecanlı hale getirmeye devam ederken, Fortnite'ın hikayesini de ileriye taşıyor. Bu gelişmeler oyuncuları ne kadar heyecanlandırsa da daha fazla bilgi edinmemiz zaman alacak gibi gözüküyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 21:44
Kalan Karakter: 300 Gönder
Fortnite harita değişikliği sızmış olabilir
İlginizi Çekebilir