Freesync destekli Acer KG1 Serisi teknik özellikleriyle dikkat çekiyor

Ersin Kılıç 21.08.2021 - 13:26
Acer KG1 Serisi oyun monitörleri, AMD Freesync özelliği ve çerçevesiz bir görünüme sahip ZeroFrame tasarımıyla dikkat çekiyor.

Acer’ın AMD Freesync teknolojisine ve desteğine sahip KG1 serisi oyun monitörleri yüksek yenileme hızı, 1 ms tepki süresi ile net görüntüler sunarken sahip olduğu diğer yenilikçi özellikleri ile kusursuz bir oyun deneyimi vaat ediyor. 

FreeSync teknolojisi ile oyunlarda minimum gecikme 

Geliştirilmiş oyun performansı için 165 Hz’e varan yenileme hızı, 1 ms tepki süresine sahip KG1 Serisi oyun monitörlerinde yer alan FreeSync teknolojisi, oyunlarda gecikmeyi minimuma indiriyor. Bu sayede oyunculara modern oyunların keyfini çıkarabilmek için gerekli olan sorunsuz aksiyon sıraları sunuyor. Bu monitörlerin dikkat çeken bir diğer özelliği olan Black Boost teknolojisi oyuncuların en karanlık sahnelerde dahi daha iyi performans elde etmesini sağlıyor. KG1 Serisinde yer alan KG251QJ 24,5 inç ve KG271P ise 27 inçlik FHD ekranları ile oyunculara tatmin edici bir oyun deneyimi sağlıyor

Freesync destekli Acer KG1 Serisi teknik özellikleriyle dikkat çekiyor

Konforlu bir görüntüleme deneyimi sizi bekliyor

KG1 Serisi monitörlerde yer alan Acer BlueLightShield teknolojisi, renk tonunu ve parlaklığı ayarlayarak zararlı olabilecek mavi ışığı azaltıyor. Yine bu modellerde yer alan Flickerless teknoloji gözlerinizi gereksiz yorgunluğa karşı koruyor. Acer ComfyView ve Low Dimming teknolojileri ise monitör parlaması ve göz yorgunluğunu azaltıyor, böylece monitörün karşısında daha uzun süre vakit geçirebiliyorsunuz. Tüm bu özellikler sayesinde ise daha konforlu bir görüntüleme deneyimi elde ediyorsunuz. 6 eksenli renk ayarı formatı ile gerçek renkleri ve tonları sunarken birden fazla ekranı aynı renge dönüştürerek mükemmel renkli oyun oynamanın imkanı sunuyor.

Esnek kullanım özellikleri ve geniş bağlantı seçenekleri dikkat çekiyor

Çerçevesiz bir görünüme sahip ZeroFrame™ tasarımları ve şık üç parçalı stantları ile stilden ödün vermeden yerden tasarruf sağlayan KG1 Serisi monitörlerin 5° ila 15° eğilebilme özelliği sayesinde boynunuzu iyi bir pozisyonda tutabilmeniz mümkün. VESA standardı desteği ile monitörleri kolay bir şekilde duvara monte etmek mümkünken; HDMI, DisplayPort, Dual Link DVI, SPK gibi geniş bağlantı seçenekleri de oyun tutkunlarına mümkün olan en esnek deneyimi sunuyor.

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer KG271P, 1.889 TL, Acer KG251QJ ise 1.599 TL fiyatla satışa.

Freesync destekli Acer KG1 Serisi teknik özellikleriyle dikkat çekiyor

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 20:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.08.2021 12:17
ekran herzamanki gibi oled değil ve tabikide çöp
Kalan Karakter: 300 Gönder
Freesync destekli Acer KG1 Serisi teknik özellikleriyle dikkat çekiyor
İlginizi Çekebilir