Game of Thrones 10. Yılını kutlamaya hazırlanıyor

Burak Bahar 6.04.2021 - 16:01
Game of Thrones projesi 2020'de sona erdi fakat "The Iron Anniversary" ismi verilen 10. yıl kutlamaları evreni canlı tutmaya devam edecek.

ABD'nin önde gelen yayın kuruluşlarından biri olan HBO, "The Iron Anniversary" ismi verilen kutlamalar için kısa bir video yayınladı. Nisan 2011'de yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümünden itibaren tüm dünyada büyük bir ilgi ile takip edilen Game of Thrones dizisinin "The Iron Anniversary" ismi verilen 10. yıl kutlamaları başlıyor. 2019'da sona eren orijinal dizinin kapanış yapmasının ardından George R. R. Martin'in yarattığı evrenin hayranları yeni spinoff'ları (yan ürünleri) heyecanla bekliyor.

10. yılının şerefine diziyi izlemek isteyen fakat evrene oldukça yabancı olduğu için başlamaktan imtina eden izleyiciler de unutulmadı. Yeni izleyiciler için karakterleri ve evreni tanıtan pek çok içeriğin yanı sıra sıkı hayranlar için de pek çok sürpriz yumurtanın yer aldığı içerik(ler) hazırlandı. WarnerMedia'nın sahip olduğu HBO Max'ın kullanıcılarının izleyebileceği 150'den fazla içerik (kamera arkası görüntüleri, röportaj, fragman, ekstralar vb.) bulunuyor.

HBO'nun The Iron Anniversary ismi verilen 10. yıl kutlamaları için yayınladığı kısa duyuru/tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Kutlamalara 10 Nisan'da başlatılacak olan, izlenmelerden elde edilen gelirlerin bağış amaçlı kullanılacağı Game of Thrones "MaraThrone" etkinliği de dahil. Etkinliği çocuk ve kadın hakları için çalışan, doğanın korunması için kampanyalar yürüten kuruluşlar da dahil olacak. Bu kutlamada iki hafta boyunca, Emmy ödüllü drama dizisinin oyuncu kadrosu amaçlara vurgu yapıp yardımların nerelere, nasıl ve ne düzeyde iletileceğini detaylandıracak.

Game of Thrones 10. yılını kutlamaya hazırlanıyor

Game of Thrones evreni yaşamaya devam ediyor

Dünyaca ünlü dizi projesi 2020'de sona erdi fakat işlediği evren daha uzun zamanlar bizlerle birlikte olacak gibi gözüküyor. Prequel (önbölüm) dizisi House of the Dragon'ın bu yıl prodüksiyona başlaması planlanıyor. House of the Dragon, Game of Thrones'un işlediği konuların birkaç yüz yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen Hanesi ile Targaryen iç savaşının hikayesini detaylandırarak anlatıyor.

Sizler de "The Iron Anniversary" ismi verilen 10. yıl kutlamaları ve beraberinde getirdiği gelişmeler hakkındaki fikirlerinizi yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.04.2021 16:29
Dizinin olagan akisina gore suan final yapmasi lazim di son iki sezon okadar aceleyle yogun yapilmiski bir cuval inciri berbat ettiler
Kalan Karakter: 300 Gönder
Game of Thrones 10. Yılını kutlamaya hazırlanıyor
İlginizi Çekebilir