Games Week İstanbul ne zaman, nerede yapılacak?

Ersin Kılıç 26.10.2017 - 11:59
Yeni bir oyun fuarı kapılarını açıyor.

Games Week İstanbul adında yeni bir oyun fuarına daha kavuşuyoruz. Oyun sektörü anlamında gelişmekte olan ülkemizde, bildiğiniz gibi oyun fuarlarının sayısı da artmaya başladı. GameX ve Gaming İstanbul bu konuda başı çeken fuarlar olsa da irili ufaklı farklı organizasyonlar da görüyoruz. CNR'ın gücünü arkasına alan Games Week İstanbul ise bu sene kapılarını ilk defa oyunculara açacak.

Games Week İstanbul ne zaman, nerede yapılacak?

CNR Games Week İstanbul, 2 - 5 Kasım tarihleri arasında CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleşecek. Oldukça iddialı açıklamalar ile karşımıza çıkan bu fuarda yeni oyun ve teknolojilerin fuar alanında yer alacağı belirtiliyor. Fuarda ayrıca etkinlik kapsamında cosplay yarışmaları ve e-spor turnuvaları da gerçekleştirilecek.

Tabi tüm bu etkinlikler dışında oyun geliştirme seminerleri, teknoloji tarafında yapılacak sunumlar ve B2B diye adlandırılan ikili iş görüşmeleri için de özel alanlara yer verilecek. Fuar ile ilgili verilen diğer bilgiler ise şu şekilde;

"CNR Games Week istanbul, Türk oyun geliştiricilerinin teknik, sosyal ve ekonomik gelişimini hızlandırmayı ve standartlarını, başarılarını ve uluslararası ölçekte popülerliğini arttırmayı amaçlamaktadir . Geniş kapsamlı ulusal katılımın yanı sıra, CNR Games Week İstanbul, Finlandiya, İran, Hindistan, Çin, Norveç ve Rusya'daki oyun geliştiricilerine de ev sahipliği yapacak. 

Her yaştan oyuncu, teknoloji meraklıları, e-spor takımlarıyla birlikte yatırımcılar ve teknoloji girişimcileri ve oyun stüdyoları gibi oyun sektöründen kazanç sağlayan ve sağlamayı hedefleyenler CNR Games Week İstanbul’un ziyaretçi profilini oluşturuyor."

Fuar ile ilgili daha fazla bilgiye CNR Games Week istanbul sitesinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 12:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
Games Week İstanbul ne zaman, nerede yapılacak?
İlginizi Çekebilir